cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy tab a8

(Topic created on: Sunday)
222 Views
nefis
Active Level 4
Options
Tabletler

Arkadaşlar tabletimi uzun zamandır şarja takmıyordum ve şarjı bitmişti bugün şarja taktım sabah ve şu an bakınca şarjı sadece 8 ve cihaz kapalı ama ekran açma tuşuna basınca şarjı gösteriyorya işte orada şarj kablosu sigmesi vardı ve üstünde sarı üçgen içinde ünlem vardı anlamı ne oluyor acaba garantisi bitmeden önce bataryayı değiştirdik orjinal Samsung servisinde ve ondan önce de şarj dolum süresi şarjı az iken 3dk diyordu ve kullanmadığım halde şarjı bitiyordu ondan sonra hiç sorun olmadı ama şimdi oldu anlayan biri yardım etsin lütfen

image
Ekrana bakmayın üçgene bakın🙏🏿

23 Comments
Spaweix
Active Level 8
Tabletler
Şarj adaptörü ve kablosu orijinal mi onunla alakalı olabilir belki ya da batarya tekraren ölmüştür.
Spaweix
Active Level 8
Tabletler
Birde direkt koltuğun ustune koymak mantikli olmaz mı? (sanki kablosu tablete tam oturmamış gibi duruyor)
nefis
Active Level 4
Tabletler
Yani tam taktığıma eminim şarjda ancak o kadar yetişiyor koltuğa o yüzden öyle koydum ama bilmiyorum belki ondan olabilir ama o zaman nasıl şarj olcak
nefis
Active Level 4
Tabletler
Evet orjinal zaten tablet orjinal olmayınca şarj olmuyor
nefis
Active Level 4
Tabletler
Neden ölüyor batarya
Spaweix
Active Level 8
Tabletler
Yani senin durumunda ölmüş olma ihtimali 0 gibi duruyor düşünceme göre Batarya kendini kapatmış, belirli bir süre hiç dokunmadan şarjda bırak. Olmazsa zaten olmaz, servise götürürsün ama daha sağlam bir yerde şarja tak tableti emanet gibi duruyor böyle😂
nefis
Active Level 4
Tabletler
😂valla başka yere takmayı düşünmüyorum normalde şarj oluyor orda trip atıyor sanırım kalsın öyle zaten kullanmıyom kapatıp kutusuna koyarım kalır öyle zaten tablet kullanmıyorum
Spaweix
Active Level 8
Tabletler
Genelde aşırı ısınma, tabletin şarjını çok fazla %0'a indirmek, kalitesiz şarj aleti gibi sorunlar bataryanın ölmesine sebep olur. Senin tabletin ise ilgisizlikten bu hale gelmiş olabilir.
nefis
Active Level 4
Tabletler
Trip atıyor işte en son ders videosu izlerken kullandım zaten😔