techcuritj
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung tablet aldim gecenlerde. ancak turkce seyi calismiyor ancak klavyede turkce harfler bulunuyor,
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
techcuritj
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2023 07:10 PM in
Tabletler
Samsung'un klavye uyg dışında herhangi bir klavye uygulaman varsa,
Ayarlar -> fiziksel klavye ayarları > (benimki gboard örneğin) > onun dilini değiştiriyorsun Türkçeye
İnternette hiç bir çözüm yoktu nerdeyse Allah'tan aklıma geldi de hatanın sebebi bulabildim. Size de tavsiye ederim çoğu hata aslinda geliştirici ekip çözmüyor genelinde. Topluluktan bizim sizin gibi insanlar keşfediyor:)
Ayarlar -> fiziksel klavye ayarları > (benimki gboard örneğin) > onun dilini değiştiriyorsun Türkçeye
İnternette hiç bir çözüm yoktu nerdeyse Allah'tan aklıma geldi de hatanın sebebi bulabildim. Size de tavsiye ederim çoğu hata aslinda geliştirici ekip çözmüyor genelinde. Topluluktan bizim sizin gibi insanlar keşfediyor:)
3 Comments
techcuritj
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2023 04:38 PM in
Tabletler
tamamdır çözümü buldum. isteyen bu başlığın altına sorabilir.
ErenA54_5G
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2023 05:54 PM in
Tabletler
Nasıl biliyormusunuz
Solution
techcuritj
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2023 07:10 PM in
Tabletler
Samsung'un klavye uyg dışında herhangi bir klavye uygulaman varsa,