Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Tab A7 im oyun oynarken çok ısınıyor fan taktıracağız herkezde oluyormu?

(Topic created on: 06-16-2021 12:37 PM)
347 Views
SamsungFAN190
Active Level 3
Options
Tabletler

Nolur cevap verin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba SamsungFAN190,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
yusuuuf
Active Level 8
Tabletler
Kardeşim fan taktircaz kısmını anlamadim fakat android 11 güncellemesinden sonra benimde cihazım cok ısınmaya başladı bende tab a7 kullanıcısıyım ve yeni gelicek mayis yada haziran yamasi ile sorun düzeltilir diye düşünüyorum yararlı olduysa bilgim çözüm olarak kabul edebilirsiniz
SamsungFAN190
Active Level 3
Tabletler
Kardeş fan taktırcaz şu arkaya usb ile çalışan yapışan fan gelcek
0 Likes
-0-
Active Level 7
Tabletler
Benim bilgisayar fanım var tabletime oluyor tabletimin modeli tab a 10.1 2019 seninkine olur istersen al
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba SamsungFAN190,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes