cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Pişmanlık

(Topic created on: 05-11-2021 08:55 AM)
139 Views
MehmetHanefi
Active Level 3
Options
Tabletler

Büğüne kadar samsung kullandım  ama en son samsung s7 tablet aldıktan 3 ay sonra pişman oldum  90 FPS vermesine ragmen bu son 1 2 hafta ne olduysa fps 70 80  oluyor  85 olsa gram sorun degil  ve büğün ise 50 60 kadar düştü  FPS

( NOT : gelipte sıcaklık yüksek şunu indir bunu indirin demeyin bugune bakar sorun yoktu takı 11 güncellemesi ve en son çıkan güvenlik güncellemesi oldunda oldu 
Ve bu olayı bıraz araştırdım çogu kullanıcı suan bu sorun var bugun gün içinde Pubg güncellemesi geliyor hata düzeltme olcak FPS konusundada konu aynn dewam ederse hem oyunu hem samsungu bırakıyorum 
6 Comments
Samsungtoker
Active Level 4
Tabletler
Güncelleme sonrası ram tüketimi artmıştır o yüzden olabilir başka bir fikrim yok🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
MehmetHanefi
Active Level 3
Tabletler
Peki bunu nasıl düzeltiriz
0 Likes
Tabletler
Sebebi Samsung Değil Güncelleme Bekle PuGB Her Güncelleme de fps düşürüyor bende hDR+ 60FPS Dİ BİR ÖNCE ŞİMDİ HDR+ 45 FPS SUÇ PAPÇİFR
0 Likes
Solution
Tabletler
Yeni yazılım güncellemesi alıcak tab s6 lite ve tab s7 bu güncellemeyi bekle
Solution
Tabletler
Bendede ısınma var cihazım tab s6 lite android 11 de ısınma var bende sanki batarya çabuk bitiyor gibi geldi bana
0 Likes
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba MehmetHanefi,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes