cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Notes

(Topic created on: 03-30-2023 11:28 AM)
713 Views
begonvil
Active Level 2
Options
Tabletler

Merhaba samsung telefon ve samsung tablet aynı anda kullananlar yardımcı olabilir mi?

Üniversite okuyorum bütün notlarımı samsung notesa alıyorum fakat bugün notlarım ya kaybolursa diye samsung clouds eşitlemeyi açayım dedim.
Eşitlemeyi açınca tüm notlar telefondaki samsung notesa düştü. Bundan da rahatsız oldum okul notlarımı telefonumda istemiyorum. Sileyim dedim, telefondan sildikçe tabletten de silinmeye başladı. Bu bana inanılmaz stres yaptırdı yani o notlarım kaybolmaması lazım😃 Napacağım telefonuma yedeklensin istemiyorum. İnanılmaz yer kaplıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba begonvil,

Size, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
takcay
Active Level 6
Tabletler
Ben Google drive a aktarıyorum samsung notes dosyası olarak. Samsung unkini kullanmıyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Birinden hesabı kaldır,diğeri etkilenmez.Ayrıca hafıza kartına aktarabilirsin veya otg kablosu ile flaş bellek ya da kart okuyucu ile başka bir karta aktarabilirsin.
0 Likes
begonvil
Active Level 2
Tabletler
ya şu durumda yedeklemek değil de önceliğim, notlar telefonuma gelmesin istiyorum. sizin dediğiniz gibi hesabı kaldırmak derken direkt telefonumda samsung accounttan mı çıkış yapayım? öyle yapamam sanırım samsumg account olmadan kullanılmaz cihaz diye düşünüyorum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Olmadan da kullanılır,eşitleme yapamazsın.Sen hangisinde kalmasını istiyorsan ona kablo ile yedekleme yap.
0 Likes
begonvil
Active Level 2
Tabletler
bu yeterli olur muScreenshot_20230330-122449_Samsung Notes_1000052185_1680168313.jpg
begonvil
Active Level 2
Tabletler
eşitlemeyi telefondan kapatıp telefonuma düşen notları sileceğim, tabletimden silinmemesi için eşitlemeyi kapatmam yeterli olur mu şuanlık
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Evet ama ortak hesabı cihazından kaldır.Basja bir hesapla gir(yalandan bir tane e posta hesabı aç)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Orayı aç ve buradan içeri altar,cihaza.1680174185644.jpg
0 Likes
takcay
Active Level 6
Tabletler
Samsung account olmazsa galaxy store a girilmiyor diye biliyorum hatta yazılım güncellemesi de yapılmıyordu eskiden