cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy tab A9 + almayın

(Topic created on: 07-13-2024 01:25 PM)
754 Views
Efe128383
Active Level 1
Options
Tabletler
görebileceğim hayatımdaki en iğrenç hiç +su olmayan lanet ötesi bir tablet 
İnternet adam akıllı çekmiyor hem kasıyor hem dönüyor parayı çöpe atın daha iyidir 
21 Comments
Tabletler
Cihazı kaç aydır kullanıyorsunuz + sorun ne zaman yaşanmaya başladı? Bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Efe128383
Active Level 1
Tabletler
Marttan beri internet sorunu 2,3 gün dur oluyor saten bu sıkıntılardan dolayı xioami pad 6ya geçecem Allah izin verirse
0 Likes
Tabletler
Cihazda sorun olduğunu emin misiniz? İnternetten kaynaklı olabilir bu sorun. Eğer internetten kaynaklı olduğunu düşünmüyorsanız şu adımları takip edip cihazı yeniden başlatabilir misiniz? ;
Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla > Ayarları sıfırla
Efe128383
Active Level 1
Tabletler
Herkeste çekiyor bende çekmiyor modemin uzağında değilim ortalama yerde ama genede çekmiyor
AkzSma62
Active Level 4
Tabletler
Bende bu tabletten kullanıyom
Ewt internet çekmiyo ama sadece bi tane İnternete doğru düzgün bağlanmıyor
Başka İnternete bağlayınca çok güzel bi şekilde çekiyo
Ve ben WiFi yi açtığım zaman azcık kasıyo o kadar
Ama bu tek tab a9 plus da olmadı başka samsung tablettede yaptı
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Tabletler
Ben 6 ay önce bununla honor pad x9 arasında kalmıştım. O gün ikisi de aynı fiyattı (4.850 TL) Honor tabletin öne çıkan çok daha fazla özelliği olduğu için onu tercih ettim iyiki de etmişim. Şuan benim tabletim 6.500-7.000 TL civarında Tab A9+ 4.600'lere kadar düşmüş.
axeno
Expert Level 4
Tabletler
Evet honor pad muhteşem özelliklere sahip. Samsungun one uı düşük sisteme hitap etmiyor.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Tabletler
Katılıyorum. Donanımsal olarak epey başarılı. Örneğin o segmentte 6 hoparlörlü bi cihaz var mı hatırlamıyorum ama bildiğim kadarıyla sadece o. 120hz ekran, 7250 mah batarya falan. Cidden başarılı yani. Ama bigün pişman ederse bilemem tabi
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Tabletler
Bir gün elbet pişman eder giris segment cünkü 120hz 6 hoparlör o fiyatta en azından trde öyle Bi ürün yok.