Original topic:

Samsung DeX

(Topic created on: a month ago)
202 Views
alper_tuna_tepeli
Active Level 3
Options
Tabletler

Arkadaşlar. DeX modunu SM-X210 (Galaxy Tab A9+) modelinde kullanıyorum. Smart View özelliğini nasıl kullanacağım hakkında HİÇBİR fikrim yok. Hani, yansıtmayı yazarsınız da, cihazı dokunmatik fareye dönüştürme de varmış. Cevabı verene ve doğru 

çıkanı takip ederim.
13 Comments
FurkanOrduTR
Active Level 7
Tabletler
Tab s10fe kullanıyorum dex modunu yansıtmayı bulamadım, doğrudan ekranı yansıtıyor, sanırım ya kalktı yada yoktu, s serisi ile ayırmak için veya performans kaybını önlemek için olabilir.
Tabletler
Bilmiyorum. Seninki 2024 model herhalde😊
Tabletler
Olabilir.
0 Likes
DENNİSOVIC
Active Level 6
Tabletler
SAMSUNG GALAXY TAB S9 FE kullanıyorum, 'SAMSUNG DEX açıkken SMART WİEW kullanılamaz' diyor.
0 Likes
Tabletler
Seninki de 2023 model.
0 Likes
Tabletler
Yanlış anladım. Ben de aynısını yaşadım. O zaman Google Play Store'a gir. Arama çubuğuna "Google Home" yaz ve ara. Çıkan sonuçtan Google renklerini içeren ev gibi çıkan sonucu bul ve yükle. Aç ve Google hesabında giriş yap. TV adını bul (bunun için TV'nin Samsung olmaması gerek. Yoksa kullanamazsın.)ve işaretle.
0 Likes
DENNİSOVIC
Active Level 6
Tabletler
İşte öyle diyor, ondan dedim.
0 Likes
cnr97
Active Level 1
Tabletler
Smart view için monitörün kablosuz bağlantısı olmalı dokunmatik ekranı fare yapman için navigasyon tuslarını aktif etmelisin dex moda geçince navigsyon tuslarının en solunda dikdörgen bir sembol **bleep** ediceksin illaki ona tıklayıp kullana bilirsin ters hareket ediyorsa fare yukarda 3lü sembollerden dönen bir ok var ona çift tıkla düzelir düzelmesse birdaha tıkla
0 Likes
Tabletler
Monitörüm yok ama TV'm var. Philips TV.
0 Likes