cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Care+

(Topic created on: 08-25-2024 10:19 PM)
125 Views
P-İ-S-A-G-O-R
Active Level 3
Options
Tabletler

Arkadaşlar S9 Ultra aldım tablet hakkında kısmında "Samsung Care+ kapsamda değil. Kaydolmak için ... kadar gününüz kaldı" diyor. Nedir bu Samsung Care+.... Sigortalama sanırım ama ücretsiz ve bedava vir şey mi

Tabletler
Yok buna sim kart girilmiyor IMEI numarası çıkmayabilir ya da çıkar mı bir yerden Onu tam bilmediğim için foruma yazdım
0 Likes
Tabletler
Acaba IMEI numarasını girmezsem bir sıkıntı çıkar mı Çıkmaz mı Aslında ben bunu da merak ediyorum Çünkü ben seçeneklerde devam tuşuna bastım IMEI numarası girmeden de devam ediyor
0 Likes
Tabletler
Hocam yanlış anlamazsanız sigortayı alacak mısınız merak ettim de 😅
Tabletler
Devamında fiyatlaraa bakmanızı pek tavsiye etmem o yüzden jshdhahd
Tabletler
Ya Hayır ondan değil de hani siz dediniz ya belirli bir süre boyunca ücretsiz Bu sigorta şeyini size tanımlayabilirler diye Ben ondan dolayı işin üstüne düştüm yoksa ücretli ise ben almam yani uğraşmam
0 Likes
Tabletler
3 ay ekran sigortası ilk cihaz alımlarında samsungun sitesinden aldıysanız verilen birşey oradan yapacağınız her işlem ayrıca sigorta almak için
0 Likes
Tabletler
Oradan dediğim sizin dediğiniz yerden
0 Likes
Tabletler
Kafam dolu biraz yanlış anlatmış olabilirim 🙏
0 Likes
Tabletler
Anladınız mı 😅😅🥹
0 Likes
Tabletler
Sizi anladım ben de daha önce öyle bir şeyle karşılaştım da böyle bir durumun olduğunu zaten biliyordum... fakat benim cihazda böyle bir durum var mı onu bilmiyorum ... ben Samsung'un resmi sitesinden satın almadım.... Hepsiburada bazen böyle kampanyalar sunabiliyor... bu kampanyaya dahil miyim değil miyim onu da bilmiyorum.... Sadece burada 22 günlük bir süremin kaldığı yazıyor kayıt olmam için böyle bir süre çıkıyor
0 Likes