Sabah tableti şarja takmıştım. Şarj olduktan sonra çektim ve biraz kullandım. Şarjı kesinlikle %95 den fazlaydı akşam oyun oynucam diye çok... View Post
Sabah tableti şarja takmıştım. Şarj olduktan sonra çektim ve biraz kullandım. Şarjı kesinlikle %95 den fazlaydı akşam oyun oynucam diye çok... View Post
Merhaba, eski tabletimi tekrar kullanmaya başladım. Eski kullanmadığım telefonuma bağlı ve şifremi bilmiyorum. Samsung hesabıma tablete nasıl giriş... View Post
one Ui 9 tab S10 fe'ye ne zaman gelecek? View Post
Arkadaşlar Samsung Galaxy tab a11 plus (sm x230) one ui 9 güncellemesi alacak mı View Post
5 senedir tablet olarak S6 Lite kullanıyorum yeni modele geçeceğim.Öneriniz var mı model olarak?Özellikle de FE modelleri bana daha cazip... View Post
LineageOS foto çekemiyor View Post
Galaxy TAB A9+ tabletimin ekrsnında darbe yoktu ve beyaz bi parşak nolts çıktı ve garantiye yolladım geldiğinde ekrandaki sorun çözülmüştü ama bu... View Post
2020de Galaxy tab a 8.0 2019 aldım ilk one ui 3 geldi acayip kasiyor View Post
Merhaba Samsung S10 FE tabletimin kalemini kaybettim. Garantisi devam etmekte alalı 5 ay oldu kalemi nerden temin edebilirim. View Post
yaklaşık 7 yıldır sorunsuz kullandığım samsumg tab s6 lite tabletimi yine şarja taktım ama bu sefer şaej olmadı ve ekranda pembe mor çizgiler çıktı ve... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 53 | |
| 48 | |
| 43 | |
| 40 | |
| 39 |