cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9fe

(Topic created on: 08-11-2024 02:14 AM)
341 Views
Muhammetaliozdmr
Active Level 4
Options
Tabletler
Tab S9 fe yi 1 yil + kullanan var ise yasadigi sorunlari anlatabilir mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
calisan
Active Level 4
Tabletler
Valla ben baya uzun zamandır kullanıyorum. Şehir dışında şehirde evde heryerde yanımda. Amazon dan kılıfta aldım gayet memnunum. Eğer alabilecekseniz FE+ alın büyük ekran daha güzel. Taşımasıda sorun değil. Kalemi hassasiyet ayarlı. Second screen var. Kısacası en güzeli. Kamera konusundada benim A73 den daha iyi renkleri var ama kalite olarak pek bişey söyleyemiyeceğim. Bazı yerlerde yarışıyor bazı yerlerde geride kalıyor ama belge için gayet yeterli. Otomatik Erişim Noktası özelliğide güzel. Ders PDF leri güzel okunuyor. Ekranı net. 90Hz gayet yeterli. 144hz den bi farkı yok.

Hatta en güzel kısmı + modeli 10,000 Mah olduğundan telefonu 1 saat 23 dk da şarj ediyor olması. Kabloyla mis gibi şarj oluyor. Dolum süreside 10000 olduğundan uzun değil 25W adaptörde 2 saati görmüyor. Kullanıma göre 1,5 2 gün gidiyor.

View solution in context

0 Likes
17 Comments
Solution
calisan
Active Level 4
Tabletler
Valla ben baya uzun zamandır kullanıyorum. Şehir dışında şehirde evde heryerde yanımda. Amazon dan kılıfta aldım gayet memnunum. Eğer alabilecekseniz FE+ alın büyük ekran daha güzel. Taşımasıda sorun değil. Kalemi hassasiyet ayarlı. Second screen var. Kısacası en güzeli. Kamera konusundada benim A73 den daha iyi renkleri var ama kalite olarak pek bişey söyleyemiyeceğim. Bazı yerlerde yarışıyor bazı yerlerde geride kalıyor ama belge için gayet yeterli. Otomatik Erişim Noktası özelliğide güzel. Ders PDF leri güzel okunuyor. Ekranı net. 90Hz gayet yeterli. 144hz den bi farkı yok.

Hatta en güzel kısmı + modeli 10,000 Mah olduğundan telefonu 1 saat 23 dk da şarj ediyor olması. Kabloyla mis gibi şarj oluyor. Dolum süreside 10000 olduğundan uzun değil 25W adaptörde 2 saati görmüyor. Kullanıma göre 1,5 2 gün gidiyor.
0 Likes
calisan
Active Level 4
Tabletler
Ekran parlaklığı kağıt üzerinde sizi korkutmasın ben %30 da kullanıyorum. Büyük ekran olunca parlaklığın bir önemi yok yani.
0 Likes
Tabletler
Cok sagolun s9 fe model oldugu icin simdi alsam seneye kasarmis gibi geliyor islemci farkindan dolayi aslinda sadece film izlemek icin aliyorum
0 Likes
calisan
Active Level 4
Tabletler
Valla ben drift max pro falan oynuyorum 0. Robloxda full kalitede oynuyo birtek yeni yerlere girerken ilk kasıyo ama düzgün. Minecraft full chunklarda 30 40 fps ama kısarsanız oynatıyor. Birde cihazda Galaxy Aİ yok. Sonradan gelirmi bilmem. Ama şuanda memnunum.
0 Likes
calisan
Active Level 4
Tabletler
Antutu testi olarak A35 ile aynı sonuç veriyor. Eskilerdende benim A73 ile aynı score
0 Likes
calisan
Active Level 4
Tabletler
Bizde Apple vardı. Almayı düşünüyorsanız diye söyliyim. Pili bittimi geçmiş olsun. Sorsanız mediamarkta falan değişiyo diyorlar. Yetkili bayiye gidin yok diyorlar. Bide bu fiyata kalemli ipad çerçeveli alınmıyor. Yani tam ara model. A9 gibi alt değik ama S9 gibi üstte değil. A serisini almamanızma fayda var. (Onuda yaşadık)
0 Likes
Tabletler
Ipad air m2 almayi dusunuyordum ama hani gercekten gerekli mi diye dusundugum oldu s9 fe yi gordum ama iste ipad gibi chip tarafinda cok iyi degil diye acaba suan alsam seneye kasar mi diye dusubmustum
0 Likes
calisan
Active Level 4
Tabletler
Telefonunuza göre kendiniz seçebilirsiniz. Mesela ben ağır samsungcuyum. Ailemde Applecı. NFC ödeme var mı? Yok. Google asistan ile televizykn kontrolü var mı? Yok. Aramızda öyle diyaloglar oluyor. Mesela benim ses sistemimde samsung. Kulaklık buds 2 almıştım (iade ettim sonradan) saatim samsung. Sizde samsung One Uİ seviyorsanız. Procreate gibi uygulama kullanmıcaksanız. Ev işleri olarak kullanacaksanız ben samsung derim. Ama isterseniz başka androidlerede bakabilirsiniz. Matepad lar var 7 gen 1 ama onlarda ne kadar güncelleme alır artık bilmem.
0 Likes
calisan
Active Level 4
Tabletler
Ayrıca APK (ne kadar güvenilir olursa sizin tercihiniz) yüklenebilmesi bile önemli. 11 uygulama deneyeceksiniz. App Storeun fahiş fiyatlarındansa bence daha mantıklı. Google Play Puanlarıyla abonelik aldım geçen gün. Yani karar sizin. Benim arkadaşlarım s7 kullanıyor.

Birde Apple her seneki ürünlerine fiyatları arttırıyor. Almak istersen 30 bin tl falan veriyorsunuz. Ama cihaz aldığınızla aynı miktar. Ama samsung ucuza sattığı için değer kaybı daha fazla oluyor. Ama aslında gene aynı. Mesela bu tablet şuanda 11 bin tl Amazonda. Düşeceği de pek mümkün değil çünkü J7 ler 2000-3000 tl zaten
0 Likes