cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9FE+ Mı S9Ultra Mı

(Topic created on: 10-09-2024 04:59 PM)
81 Views
KayraGürer
Active Level 5
Options
Tabletler

Merhabalar herkese. Tablet almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Asıl amacım ders çalışmak fakat her şey için kullanacağım. S9FE+'ı Ultra'ya göre fiyat bakımından kısmen daha uygun olduğu için düşünüyorum fakar Ultra'nın boyutu vs. Çok kafamı karıştırıyor 😅. Kullanan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Ultra'ya 30 40k vermeye değer mi yoksa 15k'ya S9Fe+ mı almam lazım? Veya daha başka bi önerisi olan varsa çok sevinirim.

Özellik açısından hangisi daha güçlü vs. Çok bilgim yok maalesef
13 Comments
anusername
Expert Level 5
Tabletler
Fe modelleri üst segment olarak geçiyor aslında (amiral gemisi değil). Fakat fe serileri kısıtlı oluyor. Bence s9u almaya değer. Ultra modeli daha güçlüdür
KayraGürer
Active Level 5
Tabletler
Çok teşekkürler😊
0 Likes
Samsung_A545G
Active Level 4
Tabletler
Direk S9 ultra al kardeşim veya bütçeyi zorla S10+ al daha yenilikçi bir tablet, ama yine de sen bilirsin 🤔🙏😉🥰
KayraGürer
Active Level 5
Tabletler
Bütçe konusunda biraz sıkıntı olabilir 😅 çok teşekkürler
Tabletler
S10 ultra al bence
KayraGürer
Active Level 5
Tabletler
Teşekkürler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
S9fe model orada sınıf bir tablet diğeri Ultra olanı amiral gemisi en Tepe modellerden aralarında kalite farklılığı çok biri orta sınıfken biri Tepe segment mesela Ultra modelin işlemcisi örnek veriyorum %95 daha güçlüyken diğeri%60 güçlü bunu kafadan atarak söyledim anlatabilmek için Ultra model ekran kalitesinde daha iyi işlemci de daha iyi kamerada daha iyi batarya kapasitesinde daha iyi Ultra modelde Flash özelliği varken diğerinde yok Vesaire Vesaire sizin ne beklediğinize göre değişir alacağınız tabletten Eğer diyorsan ki ben işlemcisini zorlayacağım o zaman ultra'yı almaya yönelmeni tavsiye ederim asıl amacım ders çalışmak için demişsin diğer işlemler için de kullanacağım demişsin o diğer işlemler ağır işlemler ise direkt Ultra yağ zaten diğerini alma ama ultra'nın boyutu da çok büyük haberin olsun onun yerine düz s9 modeli tavsiye ederim bunun ekran boyutu da ideal bir seviyede çok büyük değil Çok küçük değil bunun Ultra ile arasındaki farklılık ekran boyutu olarak Ultra model daha büyük ekran çözünürlüğü olarak Ultra modelinki biraz daha iyi batarya kapasitesine Ultra modelinki daha iyi belki kamerada daha iyidir Mesela bu düz modeli ile Ultra modeli arasında bu saydıklarım dışında çok büyük bir farklılık yok işlemcileri zaten aynı ikisini de aynı işlemci bulunuyorken aradaki fiyat farklılığını verip mesela ultra'yı almanı önermem düz model Galaxy s9 daha çok almaya değer bence
0 Likes
KayraGürer
Active Level 5
Tabletler
Vakit ayırıp düşüncenizi bu denli aktardığınız için teşekkür ederim. Sanırım S9'a kaydı biraz fikrim. Çok teşekkürler 😁
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Faydam olduysa çok sevinirim. Estağfurullah size yardım etmek için konunuza girdim. S9 düz modeli daha iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum
0 Likes