cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S9 FE Plus tablet Şarj ederken adaptör çok ısınıyor

(Topic created on: 08-29-2024 11:30 PM)
148 Views
Kerim54
Active Level 1
Options
Tabletler

Kutusundan çıkan orjinajl kablo ile sarj etmeme rağmen aşırı ısınıyor aynı kablo ile a34 ve watch6 saati şarj ederken bi sıkıntı yok ama tablet ısınıyor nedense anlamadım sarj aleti adaptörü orjinal 25 w tablet icin ayri 45 w adaptör mü almam gerekiyor bi daha

5 Comments
ynsemr
Active Level 5
Tabletler
Bende aynı senin gibi 25 w la şarj ediyorum tableti aynısı bendede oluyor hatta iyice yaklaşırsan tıss diye bir ses de geliyor bişolmaz merak etme
Kerim54
Active Level 1
Tabletler
Ama çok saçma değil mi kutuya kesinlikle 45 w ile sarj edin diye ibare koysalar anlicam gerci hic 45 w denemedim belki ondada ısınıyor
0 Likes
ynsemr
Active Level 5
Tabletler
Hocam önemli deil en fazla 15 dk süre oynuyor bidaha 1000 küsür lira vermeye gerek yok biraz ısınması normal çünkü güçlü bir batarya şarj oluyor sıkıntı olmaz yani için rahat etmiyorsa alabilirsin tabiki
Kerim54
Active Level 1
Tabletler
Yok alamam o paralara da ısınması batarya hücrelerine zarar veriyor ya daha stabilize edip öyle kullanıcıya sunulabilirdi acaba s9 ultra filan ayni sorun var mi merak ettim
0 Likes
melihs22
Active Level 5
Tabletler
Eğerki bir sarj aleti ısınıyorsa telefon wat değeri ile eşit değildir yada sarj aletin orijinal değildir iki ihtimal var
0 Likes