Cidden anlamlandıramadığım bir durum var, 12,4 inç boyutta yeni bir tablet çıkmadı 2025 yılında. Zaten birkaç ay içinde Tab S12 serisi duyurulacak ve... View Post
Cidden anlamlandıramadığım bir durum var, 12,4 inç boyutta yeni bir tablet çıkmadı 2025 yılında. Zaten birkaç ay içinde Tab S12 serisi duyurulacak ve... View Post
Galaxy Tab A7 Lite'ın güncellemesi maalesef kesildi bende arkadaşım için Tab A11 ve Tab A9 tabletlerine One Ui 8.5 güncellemesi ne zaman gelir... View Post
Oyun oynarken bi anda kontrolu kaybediyorum yani karakter hareket etmiyor ekrana dokunamıyorum elimi çekip tekrar basmadığım sürece bir şey... View Post
ESKİ bir bilgisayarım var 768p ekranlı 2 çekirdekli rezil bişey Bir bilgisayara 30-40 bin lira vericeğime bunu alsam mantıklı değilmi? Genelikle... View Post
Ne zaman gelcek View Post
Samsung 4 yıl güncelleme sözü verdi ve bu sözünün arkasında durmasını bekliyoruz. Yüksek fiyatlar verip aldığımız ürünler çöp olmasın. Bugün Galaxy... View Post
Ben tab s9 kullanıyorum ve işlemcim güçlü. Ben bu tableti alırken 30 k para verdim ki her şey de memnundum taa ki bu güncellemeye kadar. Bugün... View Post
bırak artık peşimi. . . View Post
Başkan One UI 8.5 gelmesine geldi de ne kadar yavaş hani arayüzün heryerinde bu laglanma/kasmalar ve de arayüzde ne olursa olsun (uygulama/oyunlar... View Post
8.5 gelmiyo demi View Post