Original topic:

S6 lite

(Topic created on: Sunday)
109 Views
thepersephone
Active Level 3
Options
Tabletler

Elimde bir adet galaxy s6 lite 128gb 

image

bulunuyor p613 ve indirimdeyken yeni tablet aldım s6 benim için fazlalık ama ne satabiliyor ne de samsung uygulamasında takasa verebiliyorum (çok düşük miktarlarda teklif geliyor yarısından bile az ) Siz böyle durumlarda eski teknolojik cihazlarınızı ne yapıyorsunuz ? 

12 Comments
S24FEARUK
Active Level 5
Tabletler
Evde yeşil bir kutu var orada duruyor 2 yılda bir de açma tuşuna basılıp yerine geri konuyor ya da birine hediye edebilirsiniz
0 Likes
thepersephone
Active Level 3
Tabletler
Ya bilmiyorum yükselttiğim için memnunum şuan için ancak bunun da elimde kalmasını istemiyorum
0 Likes
Tabletler
Hatıra sakla elinde bulundurmak istemiyorsan ihtiyacı olan birine ver
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Tabletler
Elden D*lap veya sarı siteden satıyorum.
S24FE'mi sarı siteden
Eski kulaklığımı,bilgisayarlarımı vb. çok şeyi D*lap'tan satıyorum.
Acelesi varsa ve piyasası iyiyse E**syCep'e elden mağazada direkt sattığım oldu.
thepersephone
Active Level 3
Tabletler
Sarı site de pek hareket olmadı d.lap da herkes 6-8 teklif ediyo bana da az geliyo belki öğrenci olduğum için üçün beşin hesabını yapıyorumdur bilmiyorum.
thatS25
Expert Level 3
Tabletler
D*lap ölücü mekanı.
4.000 yazdığım laptop'a 2300 teklif atmış herif.
Sence akla mantığa sığıyor mu kardeşim hatasız kırıksız bakımlı ssd'li 6.nesil i3 hp laptop'a😂

Biraz uzun sürüyor ama kafaya göre alıcı çıkıyor.Biraz da piyasaya göre ne yazdiginiza bagli teklifler değişiyor.

Alıcılar da cins.😂Şuyu var mı,şurası iyi mi,umarım fotodaki gibidir(salatalık göndereceğim zaten!),yarın alıcam hesaba para attım(bir daha asla yazmadı ve almadı) gibi saçmalıklar.

Ha bazen de ilana koyar koymaz şlakksss satın alan oldu 3 4 defa.
İlk satışım kamera'ydı 2 saatte soru sormadan biri aldıydı hemen.
thepersephone
Active Level 3
Tabletler
Katılıyorum tabletin garantisi dolmadı daha 6800 teklif ediyolar komik olan ztn 64 gb ürünü olanlar 8 e koymuş ilanlarını .
Valla ben kafama göre alıcı bulabileceğimden şüpheliyim. Komisyon da biraz zorluyor açıkçası .
thatS25
Expert Level 3
Tabletler
Komisyon çok fena...İnşallah kolay bulursunuz alıcıyı
thepersephone
Active Level 3
Tabletler
Umarım ya benim için iyi olur çünkü