İstemeden dex modunu açtım ve şimdi quick panel üzerinden kapalı görünse de hala açık oluyor quick panel arka plan bulanıklığı gitti ve hep... View Post
İstemeden dex modunu açtım ve şimdi quick panel üzerinden kapalı görünse de hala açık oluyor quick panel arka plan bulanıklığı gitti ve hep... View Post
sonunda geldi bana wifi modeli View Post
Samsung tab s11 aldım. Ama orjinal kılıfını hiçbir yerde bulamıyorum. Samsung un kendi satış sitesinin satması gerekmiyor mu? Ne sitesinde var ne de... View Post
Hepinize iyi aksamlar arkadaşlar Samsung ekosistemime Samsung tab s10 fe plusuda ekledim hem kpss çalısıp hemde üniversteme devam etmek için bana... View Post
Arkadaşlar sonunda Tab a9 plusa One Ui 8 geldi Sizce One ui 9 gelir mi %100 üzerinden oran olarak kaç verirdiniz ihtimal olarak? One ui 8.5 ne gelme... View Post
Arkadaşlar tam az önce One ui 8 geldi diye sevinmiştim ama bir şey **bleep** ettim ki oda şu Eskiden yani One Ui 7 de tabletim Aralık güvenlik... View Post
3 yıllık Tab S8+ View Post
Sonunda geldi View Post
Güncellemeden sonra arka plan ne durumda? Ona göre güncelleme yapacağım. Eskiden tek renk beyazdı View Post
Arkadaşlar one ui 8 galaxy tab s10 plus da nasıl ? One ui 7 kullanıyorum geçmeye değer mi ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 78 | |
| 63 | |
| 63 | |
| 52 | |
| 47 |