Original topic:

S10 ULTRA 5G **

(Topic created on: 08-31-2025 11:10 AM)
98 Views
Volb3X
Active Level 4
Options
Tabletler

Bildiğiniz gibi perşembe günü Tab s11 serisi tanıtılacak, şuan s10 ultra alma kararındayım s11 çıktığında aralarında pek **bleep** olacağını düşünmüyorum, şuan s10 ultra 5g en düşük 48 bin tl, perşembe s11 tanıtılınca fiyatlar biraz daha aşağı düşer mi yoksa şimdi alayım mı? S9 ultra ile s10 ultra fiyatı aynı çünkü şuan 

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Tab s10 Ultra
Dimensity 9300+ ile geliyor
Ekran parlaklığı maksimum 930nit

Tab s11 ultra ise
Dimensity 9400 ile geliyor
Ekran parlaklığı maksimum 1600nit

Kısacası bir işlemci güncellemesi ve ekran parlaklığı güncellemesi var bir de ön ekrandaki notch denilen çıkıntı bir tık damlasal bir tasarım almış 11 de. Bunun dışında serinin s-pen tasarımı tutuş kolaylığı açısından yenilenmiş. Batarya ise 11600 mah'a çıkarılmış bir de yeni kameralar konulmuş.

Aradaki farkın açıkçası değeceğini düşünmüyorum ki zaten pahalıya çıkacaktır ben olsam seçimimi 10 dan yana kullanırdım. 😊❤ Ki 5g versiyonu ucuza geliyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Buradan yenilenen özellikleri görebilirsiniz. Kalem tasarımına dikkat ederseniz oda yenilenmiş 🙏 😊Q3ZlaWq2L7.jpg
0 Likes
Volb3X
Active Level 4
Tabletler
Bunu çıkması şubatı bulur en iyisi o zaman s10 u almak
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Boşver abim ya sen bana güven sadece bir kaç özellik güncellemesi var. Ben bu bir takım güncellemenin aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. 🤷🏻‍♂️ Yapıştır geç S10 Ultra 5g versiyonunu. 🙂↕️
0 Likes
Volb3X
Active Level 4
Tabletler
Fiyatı düşer mi yenisi çıkıyor diye
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Abi inanılmaz uçurum bir fiyat farkı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Eskidendi o yeni seri çıkınca bir önceki neslin fiyatının düşmesi olayı, malum türkiye şartları zaten belli... 😌
GLX120
Expert Level 5
Tabletler
Yanlış hatırlamıyorsam kalemden bluetooth özelliği çıkmış dolayısıyla şarj olmayacak, ön kamera 1'e düşürülmüş.
0 Likes