cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S Pen'im kırıldı

(Topic created on: 03-18-2024 10:33 PM)
898 Views
sena4
Active Level 1
Options
Tabletler

Bayadır kullandığım Samsung S6 lite modeliniyle birlikte gelen kalemim kırıldı bunu değişimi ya da tamiri var mı? Yoksa nereden temin edebilirim? Ders çalışırken çok kullanıyordum artık kullanamaz oldum önerileriniz varsa belirtirseniz çok memnun olurum :(

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Merhabalar kardeşim. 😊

Üzüldüm sizin Adınıza Tamiri maalesef yok, Garanti kapsamına Girmiyor maalesef. Servisten orjinal temin edebilirsiniz. Yada Güvenilir Orjinal Sitede de Bulunmakta. 😊

Ama öncelikle 444 7 711 Aramanıza Öneririm onlar Daha net bir şekilde yardımcı olacaklardır.

View solution in context

Solution
Tabletler
O zaman 444 77 11'i arayarak servis pen e İhtiyacınız olduğunu söyleyin onlar temin edeceklerdir kullanıcı hatası olduğu için ücret isteyebilir ler

Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa lütfen yorumumu 3 nokta üzerinden kabul et teşekkürler :)

View solution in context

10 Comments
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Merhabalar kardeşim. 😊

Üzüldüm sizin Adınıza Tamiri maalesef yok, Garanti kapsamına Girmiyor maalesef. Servisten orjinal temin edebilirsiniz. Yada Güvenilir Orjinal Sitede de Bulunmakta. 😊

Ama öncelikle 444 7 711 Aramanıza Öneririm onlar Daha net bir şekilde yardımcı olacaklardır.
sena4
Active Level 1
Tabletler

Çok teşekkür ederim iletişime geçeceğim.  Umarım kalemi en kısa sürede temin edebilirim 😊

DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Rica ederim ne demek. 😊
Umarım. 👍
ben006
Expert Level 5
Tabletler
Samsung shop tan yada internet magzalarinda mevcut
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Amazona vs de bakabilirsiniz
Tabletler
Samsung shop
0 Likes
sena4
Active Level 1
Tabletler

oraya baktım orada bulunmuyor maalesef :(

0 Likes
Solution
Tabletler
O zaman 444 77 11'i arayarak servis pen e İhtiyacınız olduğunu söyleyin onlar temin edeceklerdir kullanıcı hatası olduğu için ücret isteyebilir ler

Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa lütfen yorumumu 3 nokta üzerinden kabul et teşekkürler :)
sena4
Active Level 1
Tabletler

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için deneyeceğim. 😊

0 Likes