cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rezalet durumda Samsung tablet.

(Topic created on: 11-19-2022 05:35 PM)
228 Views
tylerthecreator
Active Level 7
Options
Tabletler

Arkadaşlar merhaba. Tableti şarja takiyorum. Hemde orijinal Samsung şarj aletiyle. Tablet tamamen kapanınca. Tabletin şarji bittikten 5 dk sonra şarja taktigimda %65,%56,%74 gibi rakamlar görüyorum. Sonradan tablet 3 4 saat şarjda kalınca %3 %5 gibi ilerlemeler oluyor. Tüketici hakem heyetinde eksik belge verdiğimden dolayı reddedildi. İletişime geçip gerekli belgeleri iletip kurtulacağım. ;)

10 Comments
metinR
Active Level 3
Tabletler
Cihazın garantisi var mı?
Hangi seri tablet?
Cihaz ne kadardır sende ?
Araştırdın mı daha önce bu tarz olay yaşayan var mı?
Cihaz servisten mı geldi?
Tabletler
1.evet
2. Samsung Galaxy tab a7
3. 2 yıla yakın oluyor ama 2 yıldan az.
4. Araştırmadım.
5. Evet
Mustafa3437
Expert Level 5
Tabletler
Batarya kalibrasyonu yapman lazım. İnternette bulabilirsin.
Tabletler
Biliyorum. Fakat keşke üründeki sıkıntı bu olsa. Üründe batarya sisikligi var. Eğrilik var. Yanlardan açılma var. Bu sorun var.
Mustafa3437
Expert Level 5
Tabletler
Batarya şişerse kapak açılır. Batarya, garantisi var ise değişim yaparlar.
Tabletler
Kapak acilmadı fakat ekranda acilmalar var ve arkadan bombe var.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Batarya kalibirasyonu yapamam valla perişan edersin cihazı
metinR
Active Level 3
Tabletler
Teknik servise sorunlarından bahset eğer kullanıcı hatası değilse ücretsiz onarımı var ve servise cihazı sıfırlamalarını pil kalibrasyonu yapmalarını söyle ve bir araştır aynı sorunu yaşayan kişiler var ise nasıl çözüm süreci oldu sor öğren ve özellikle şarj kablosunu orijinal kullanmaya bak 2 yılda bu tarz sorunlar ancak kullanıcı hatası olabilir orj kablo kullanmamak sürekli şarja takmak ya da şarj esnasında cihazı kullanmak gibi faktörler özellikle tabletler de cihazın hızla batarya ömrünü tüketiyor ve bataryanın ömrü direk kullanıcıya bağlıdır tekrar servise gidip cihazdaki tüm sorunları söyleyin çözümü vardır elbette
Tabletler
Ürün servise gitti ve eğri olduğu söylendi.