cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Pk xd kasma sorunu

(Topic created on: 10-28-2021 02:16 PM)
627 Views
Rose67_
Expert Level 5
Options
Tabletler

Merhaba arkadaşlar şimdi oyunu oynuyorum fakat  cihazım belirli bir zamandan sonra kasmaya başlıyor ve oyundan çıkıp tekrar giriyorum. Neredeyse oyun full donuyor  doğru düzgün video da çekemiyorum. Yardim eder misiniz?

Cihaz
SM-T290 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba
Sanırım oyunları internete bağlı oynuyorsun interneti yukarıdan bildirim paneli üzerinden kapat oyunlarını öyle oyna Çünkü ben de bu durumu **bleep** ettim Ben de internete bağlı oyun oynadığım zaman bir süreden sonra oynadığım oyun bende de kasılıp donuyor
Interneti dediğim gibi bildirim paneli üzerinden yukarıdan kapatıp öyle oyna oyunu Bu sayede donma olmayacaktır Eğer Sorun devam ederse istersen hata raporu gönder

View solution in context

13 Comments
Kaan-SMT297
Active Level 6
Tabletler
Aynen kanka o sorunu biraz bende yaşıyorum kasma olayını
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
Sende ne zaman başladı bu sorun knk?
Tabletler
Yazılım attır bende serviste attırdım şuan kasma yok ama oyun oynamaycağım
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
Kardeşim cihazı servise veremem maalesef. Hem yazılım artırılacak bir durum görmüyorum şu ânlık
Tabletler
Ben attırdım onlar cihazın sistemine bağlanıp görüyorlar sen bulamazssın
Tabletler
Bide cihazımın içi bakılmış tüm sistemler çalışıyor mu diye seninde yaptırmanı tavsiye ederim🙂
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
Cihazı açıp anakarta felan mi bakıyorlar? Benim yürek dayanmaz😂
Tabletler
Evt bende öyle yapılıp baya bi teste sokulmuş asıl olan bu hepsinden sağlıklı ve tam geçmiş normaldede böyle olması gerekir servis bulursan ver yada kargo ile gönderimi oluyor
Rose67_
Expert Level 5
Tabletler
E zonguldakta yok ki Samsung servisi