Original topic:

OneUI 6 ilk izlenim

(Topic created on: 12-22-2023 10:01 PM)
885 Views
S21Fan-TabS8plus
Expert Level 5
Options
Tabletler

Tab S8+ için OneUI 6 güncellemesini yaklaşık 55 dakikadır kullanıyorum. İlk izlenimlerimi aktarmak isterim :)

1-) Yeni bildirim paneli: Gerçekten hoş görünüyor fakat tabletler için biraz küçük olmuş. İleride düzelir herhalde. Düzelmese de alışırız, bir sorun yok.

2-) Yeni yazı fontu: Çok yenilikçi ve hoş duruyor. Cihaza ayrı bir hava katmış.

3-) Animasyonlar: Animasyonlar 5.1'e kıyasla bariz daha iyi. Özellikle hava widgeti animasyonu acayip iyi olmuş. 

4-) Cihaz depolaması: Bende yaklaşık 8 GB'lik bir yer açılmış.

Cihazda kasma yok. Hatta güncellemeyi ilk yüklediğimde bile kasmadı, burada cihaz kasıyor yorumlarını okuduğumda biraz endişelenmiştim. Yükledikten sonra cihazı 15-20 dk dinlendirip galaxy app booster yaptım ve yeniden başlattım. 

Pil kullanımı, diğer özellikler vb.hakkında ilerleyen zamanlarda paylaşımlarım olacaktır.

Sonuç olarak, ilk izlenimime göre güncelleme gayet hoş. 
27 Comments
Burchina
Expert Level 5
Tabletler
Şöyle dimi .. süper 🤌😁buradan soldan hangi albumse oraya taşınıyor 1703273617450.jpg
0 Likes
Tabletler
Aynen hocam 😁👍
Burchina
Expert Level 5
Tabletler
Teşekkürler 🙋😁
0 Likes
Burchina
Expert Level 5
Tabletler
Surukle taşı olayı..onu merak ettim..dosyalarimda değil ama direk gakeriden yapma hocam
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Tabletler
Tab s9 fe plus almayı düşünüyorum iyi bir referans oldu yarın ya da sonraki gün denerim zaten ona da geldi diye biliyorum
Tabletler
Alın hocam çok iyi tablet şimdiden hayırlı olsun. Eğer güncelleme gelmediyse de bu hafta gelir muhtemelen
enineboyuna06
Expert Level 5
Tabletler
Bu arada fe plus yanlış yazmışım düzelttim
Tabletler
Evet FE Plus OneUI 6 aldı. Şimdi oldu 😁