cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Netflix ekran sorunu

(Topic created on: 06-23-2024 02:44 PM)
312 Views
nonamee_s23
Active Level 10
Options
Tabletler
Arkadaşlar samsungdan bağımsız bir sorum olacak. Tabletten netflixte bişeler izlemek için film veya dizi açtığımda ya küçük ekran oluyor eğer ekranı yakınlaştırma hareketiyle görüntüyü doldurduğumda ise bu kez görüntü yakınlaşiyor ve ortalanmıyor var mıdır bunun çözümü bu kadar para veriyoruz aylık böyle film dizi mi izlenir 🙄

image
Normal görüntü böyle

image
Eğer tam ekran yaparsam görüntünün yarısı kesiliyor 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Cuma-S23Ultra
Active Level 6
Tabletler
Bu sorun değil bu çekilen film veya dizi formatından kaynaklı ikincisi de buyuk ekranlarda izleyince formata göre uslerden veya yanlardan keser netflix her zaman varsayilanda ekrana sığdır özelliği kullandığı için ekrana sığdır özelliği güzel bisi.
S23-Ultra da bazen bu oluyor ama fazla değil

View solution in context

Solution
Egemen_Kabal
Active Level 6
Tabletler
Filmi 21:9 en boy oranında çekmişler genelde hep öyle olur zaten filmi çektikleri en boy oranıyla alakalı değiştiremezsin.

View solution in context

5 Comments
Solution
Cuma-S23Ultra
Active Level 6
Tabletler
Bu sorun değil bu çekilen film veya dizi formatından kaynaklı ikincisi de buyuk ekranlarda izleyince formata göre uslerden veya yanlardan keser netflix her zaman varsayilanda ekrana sığdır özelliği kullandığı için ekrana sığdır özelliği güzel bisi.
S23-Ultra da bazen bu oluyor ama fazla değil
Egemen_Kabal
Active Level 6
Tabletler
Büyütmeden kenarları nasıl dondurmasını bekliyorsun ki?
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Tabletler
Büyütmeyi zaten yapmak mesele değil normalde büyüterek izliyorum çünkü orijinal görüntüde ekranın yarısıyla izliyorum diziyi. Benim sorum orijinal görüntüde neden ekranın yarısı boşta kalıyor bunun çözümü yok mudur
Solution
Egemen_Kabal
Active Level 6
Tabletler
Filmi 21:9 en boy oranında çekmişler genelde hep öyle olur zaten filmi çektikleri en boy oranıyla alakalı değiştiremezsin.
nonamee_s23
Active Level 10
Tabletler
Anladım teşekkürler