cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

NOT EKRANI HAKKINDA SORUM OLACAK

(Topic created on: 03-29-2024 01:09 AM)
121 Views
FuryKhan
Active Level 4
Options
Tabletler
Üniversitedeki dersler için tablet kullanıyorum tonlarca defter taşımak yerine 1 tablet kullanmak çok daha avantajlı oluyor fakat bir türlü tablete yazmaya alışamadım. Samsung sitesinden NotePaper diye bir ekran gördüm fiyatı yazmıyordu fakat aranızda kullanan varsa cevaplayabilir mi ? Gerçekten de defter hissini veriyor mu bir de mıktanıslıymış diye okudum. Benim bir de klayveli kılıfım var onunla birlikte kullanabilir miyim yoksa bütün kılıfı çıkartmam mı gerekir. 
7 Comments
Tabletler
Notein'i kullanmanı tavsiye ederim..

İncelemek istersen; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orion.notein.globalebdb37_4bdde49bd2c04eec85f3e432414cee03~mv2_1000001420_1711661690.pngebdb37_3a8c0ea9e28f40c49a5ba916a5cc425b~mv2_1000001419_1711661681.jpg
0 Likes
Tabletler
Misal 1 tane gereksiz günlük yaptım..1711662583229.jpg
0 Likes
FuryKhan
Active Level 4
Tabletler
Hocam yanlış anlamışsınız galiba. Not ekranından kastım PaperNote adında ekrana mıknatısla yapıştırılan bir ekran koruyu gibi düşünün. Deftere yazıyormuş gibi ekrana kağıt hissi veriyor.
0 Likes
Tabletler
Aslında "samsung notes" çok iyi..

Not alırken; "sesi'de" aktif edersen, notu kaçırdığında ki muhakkak oluyor, sonradan sesi takip ederek kaçırdığin yeri dinlerken ekleyebilirsin..
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Tabletler
Hocam kağıt hissiyatı istiyorsan bunun için geliştirilmiş mat yüzeyli ekran filimleri var (huawei matepad 11.5 kullanıyorum) bu filmlerden aldım, ben kağıt hissi için değil de parlamaları daha aza indirgiyor diye aldım ama çizim ve yazı yazmak için de güzel tavsiye ederim 🫡
FuryKhan
Active Level 4
Tabletler
Bilmiyorum onları. Samsungun kendi sitesinden satılanları almak daha iyi olur diye düşünmüştüm üstelik mıknatıslı olduğu için kullanım kolaylığı da sağlıyor fakat öneriniz için teşekkür ederim yine de bakacağım.
Emirhan_S23
Active Level 10
Tabletler
Az önce Baktım notepaper dediğiniz şeye o daha modüler bir şeymiş benim dediğim düz ekran koruyucudan farksız direkt ekran üzerinde kalıyor kendi tercihinize göre alabilirsiniz hocam. rica ederim 🤗
0 Likes