Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Merhaba tabletimde samsung care plus 1 gün kaldı diyor fotoğraftaki gibi bu hizmet ücretli mi acaba View Post
Benim tab a9 plus cihazım var ve one ui 7 yine merak ediyorum tablete nasıl görünmesini merak ediyorum tabletinde one ui 7 olan fotoraf atarsa... View Post
Arkadaşlar csc değişmek zararlı mı? Eux yaptıktan sonra csc tur yapsam sorun olur mu? Teşekkürler View Post
Arkadaşlar merhaba, tabletini akademik amaçlı kullanıyorum ve içinde birçok ders notum var. Bu notları telefonum Samsung olmadığı için başka bir... View Post
Son gelen güncellemeden önce görev çubuğu gayet iyiydi ve çalışıyordu. Görev çubuğu arayüzü güncellemeyle beraber değişti ve kullanımda bi problem... View Post
Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+, Hindistan'da One UI 7 güncellemesini almaya başlıyor View Post
Sizce ne zaman gelir View Post
Arkadaşlar s9 fe ui 7 bugün gelirmi? View Post
Türktelekom hattım var şuan mesaj ve interneti kullanamıyorum interneti açtığımda h+ simgesi çıkıyor şebekemde full çekiyor sorunu ne acaba cihaz... View Post
SamFW'nin dediğine göre; Tab A9 ve A9+'a Android 15 ve One UI 7 güncellemesi dağıtımı bu hafta başlıyor (İlk Kore Sürümleri). Bu... View Post
Aynı konuyu az önce de açmıştım Lakin mesaj yazma kapandığı için tekrar açmak durumunda kaldımMerhaba ikiçgüm Galaxy Tab S9 Fe Plus... View Post
User | Likes Count |
---|---|
133 | |
125 | |
95 | |
87 | |
64 |
User | Count |
---|---|
5 | |
3 | |
2 | |