cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Klavyede ı ö ü harfi yok

(Topic created on: 01-18-2021 02:55 PM)
113377 Views
Napim
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Klavyeye bütün harfleri getirin.d

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
FatihBurgaz
Active Level 4
Tabletler
Merhaba, Ayarlar > Genel Yönetim > Samsung Klavye ayarları > Diller ve türler > Türkçe kısmından "Türkçe Qwerty" seçerek sorunu çözebilirsiniz.

Screenshot_20210118-145728_Samsung Keyboard_29784.jpg

View solution in context

Solution
archilles33
Active Level 6
Tabletler
klavye ayarlarına tıklayın. Diller ve türleri seçin. Türkçe nin üstüne tıklayın ve türkçe qwerty'i seçin 👍

View solution in context

Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Tabletler
Klavye üzerindeki ayarlar simgesine dokunun > Diller ve türler > Türkçe yazisinin üzerine basip Türkçe Qwerty seçeneğini seçin.

View solution in context

6 Comments
EmreS20FE
Active Level 9
Tabletler
ıöü
Solution
FatihBurgaz
Active Level 4
Tabletler
Merhaba, Ayarlar > Genel Yönetim > Samsung Klavye ayarları > Diller ve türler > Türkçe kısmından "Türkçe Qwerty" seçerek sorunu çözebilirsiniz.

Screenshot_20210118-145728_Samsung Keyboard_29784.jpg

Solution
archilles33
Active Level 6
Tabletler
klavye ayarlarına tıklayın. Diller ve türleri seçin. Türkçe nin üstüne tıklayın ve türkçe qwerty'i seçin 👍
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Tabletler
Klavye üzerindeki ayarlar simgesine dokunun > Diller ve türler > Türkçe yazisinin üzerine basip Türkçe Qwerty seçeneğini seçin.
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Tabletler
Microsoft un swiftvey klavyesini indir, muhteşem yıllardır kullanıyorum. Özelleştirmeler, temalar, boyutlandırma, sesli yazma, Türkçe karakter. Çok iyi
GRKN17
Expert Level 5
Tabletler
Aynen sonuna kadar katılıyorum ve asla Samsung klavye kullanmadım uzun yıllar Samsung kullanan biri olarak
0 Likes