cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Karanlık mod sorunu

(Topic created on: 07-31-2022 07:15 PM)
570 Views
DemirMuhammet
Active Level 4
Options
Tabletler

Karanlık modu akşam saat 19.00 da açılaçak şekilde ayarlıyorum ama saat 19.00 da açılmıyor ekranı kapatıp açınca açılıyo

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Tabletler
Kullanım esnasında çalışması beklenilmedik kesintilere neden olur. Kesintileri önlemek içinse ekran kapalıyken uygulanır. Yazılım konsepti gereği böyledir.

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Isterseniz cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu gönderebilirsiniz Samsung members uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıkladıktan sonra sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıkladıktan sonra sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine cihazınız ile ilgili yaşamış olduğunuz bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazıp hata raporunu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra ne yapmanız gereken hakkında uygulama üzerinden sizlere bir geri dönüş sağlayıp bilgilendirmesini yapacaklardır
DemirMuhammet
Active Level 4
Tabletler
Sizde aynımı
narcosis
Expert Level 5
Tabletler
aktif kullanirken geçmeyebilir çünkü banada oluyor bazen 19:00 da degilde ekrani kapatinca geçmiş oluyor. 19:00 ı geçiyor yani kafayi takacak bisey yok.
ben006
Expert Level 5
Tabletler
Evet o durum herkezte oluyor malesef
DemirMuhammet
Active Level 4
Tabletler
Teşekkürler yardımcı olan kerkeze
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Tabletler
Kullanım esnasında çalışması beklenilmedik kesintilere neden olur. Kesintileri önlemek içinse ekran kapalıyken uygulanır. Yazılım konsepti gereği böyledir.
DemirMuhammet
Active Level 4
Tabletler
Yani ekranı bir kez kapatıp açmammı gerekiyo
sametsmdr1
Active Level 6
Tabletler
Evet dostum bu samsungun özellikle yaptığı bişey burdada yazıyor20220731_234204_47552_1659300124.jpg
0 Likes