cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab a SM t290 yeni güncelleme sorunu

(Topic created on: 12-12-2020 12:40 PM)
1196 Views
ÆX51
Expert Level 5
Options
Tabletler

Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz gibi cihaza 4 aralık tarihinde 1 Kasım güncellemesi Ota üzerinden yayınlanmıştı Ben de bu güncellemeyi Ota üzerinden kurdum ilk güncellemeyi yaptığında cihaz açıldığında aşırı kasmalar vardı geçer diye bekledim acık üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala kasmalar devam ediyor umarım gelecek güncellemede düzeltilir Ayrıca güncellemeden sonra cihazın şarjı da çok hızlı bitmeye başladı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ÆX51,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

8 Comments
emirhantprk
Beginner Level 4
Tabletler
aynı sorun bendede var servise gönderdim aşırı donmaya başladı çözümünü bulursanız sevinirim
YiğitS10Plus
Active Level 10
Tabletler
Yüksek ihtimalle cihazınızda yazılımsal bir sorun bulunmakta yeni gelecek güncellemeyle düzelir.Ama yinede siz şunları yapabilirsiniz.

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.Sonra da cihazınızı sıfırlayabilisiniz.

2.Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından hata raporu gönderin.

Teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
emirhantprk
Beginner Level 4
Tabletler
teşekkürler deneyeceğim
0 Likes
HaşimA22
Expert Level 5
Tabletler
bi fabrika ayarına döndür düzelebilir
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba kardeşim

Durumun için üzüldüm tek tavsiyem hata raporu göndermeni söyleyebilirim bu problemler yazılımsal inşallah gelecek yazılım güncellemsini ile düzelmesi dileğiyle
ÆX51
Expert Level 5
Tabletler
İNŞALLAH SAĞOL
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba ÆX51,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD