- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz gibi cihaza 4 aralık tarihinde 1 Kasım güncellemesi Ota üzerinden yayınlanmıştı Ben de bu güncellemeyi Ota üzerinden kurdum ilk güncellemeyi yaptığında cihaz açıldığında aşırı kasmalar vardı geçer diye bekledim acık üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala kasmalar devam ediyor umarım gelecek güncellemede düzeltilir Ayrıca güncellemeden sonra cihazın şarjı da çok hızlı bitmeye başladı
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 05:41 PM (Last edited 12-12-2020 05:41 PM ) in
Tabletler
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 12:48 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 01:16 PM (Last edited 12-12-2020 01:16 PM ) in
Tabletler1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.Sonra da cihazınızı sıfırlayabilisiniz.
2.Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından hata raporu gönderin.
Teşekkürler.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 01:43 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 01:50 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 02:04 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 02:25 PM in
TabletlerDurumun için üzüldüm tek tavsiyem hata raporu göndermeni söyleyebilirim bu problemler yazılımsal inşallah gelecek yazılım güncellemsini ile düzelmesi dileğiyle
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 02:40 PM in
Tabletler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-12-2020 05:41 PM (Last edited 12-12-2020 05:41 PM ) in
Tabletler
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD