cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab a SM t290 yüz tanıma

(Topic created on: 08-11-2020 01:37 PM)
961 Views
ÆX51
Expert Level 5
Options
Tabletler

Selam arkadaşlar yüz tanıma kilidi cihaza yazılım ile eklenebiliyor mu Çünkü daha önceki kullandığım tablette vardı bu özelliği arıyorum

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Tabletler
Yüz tanıma için, cihazda kamera ve sensör bulunması gerekir. Bunlardan biri ya da birkaçı bulunmuyorsa, bu özellik cihazınızda çalışmayabilir veya yeterince optimize olmayabilir.

View solution in context

Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Tabletler
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim, umarım sen de istediğini alırsın. Ayrıca söylemek istiyorum, maalesef ki cihazınıza bu özellik gelmeyecektir çünkü herhangi bir sensör bu özellik için yeterli olmaz. Cihazınızda gerekli sensörler bulunmadığı için bu özellik yüksek ihtimalle gelmeyecektir.

View solution in context

Solution
SeyyitEfendi
Active Level 7
Tabletler
Yani güvenli olması için sensör olması şart.Olmasa bile yüz tanıma oluyor ama o zamanda fotoğraf dahi göstersen açılıyor.

View solution in context

Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Tabletler
Cihazınızda donanımsal olarak yüz tanıma özelliği olmadığından yazılım ile eklenmesi de olmayabilir.

View solution in context

12 Comments
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Tabletler
Yüz tanıma için, cihazda kamera ve sensör bulunması gerekir. Bunlardan biri ya da birkaçı bulunmuyorsa, bu özellik cihazınızda çalışmayabilir veya yeterince optimize olmayabilir.
ÆX51
Expert Level 5
Tabletler
ikisi de var o zaman bunu güncelleme ile getirebilirler buradan modlara sesleniyorum lütfen şu özelliği gelecek güvenlik yamasında ekleyin çünkü rakiplerinden bu özellik var
ÆX51
Expert Level 5
Tabletler
Bu arada level 10 olmuşsun kardeşim hayırlı olsun Keşke ben de hak ettiğim levelde olsam
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Tabletler
Öncelikle teşekkür ederim kardeşim, umarım sen de istediğini alırsın. Ayrıca söylemek istiyorum, maalesef ki cihazınıza bu özellik gelmeyecektir çünkü herhangi bir sensör bu özellik için yeterli olmaz. Cihazınızda gerekli sensörler bulunmadığı için bu özellik yüksek ihtimalle gelmeyecektir.
ÆX51
Expert Level 5
Tabletler
Peki teşekkür ederim verdiğin bilgiler için gelse güzel olurdu ama yapacak bir şey yok bunu herhangi bir uygulamada yapamaz değil mi
enteIferidun
Expert Level 5
Tabletler
Rica ederim. Google'ın bazı uygulamalarında bulunduğunu hatırlıyorum ama dediğim gibi sadece kamerayla çalışıyor.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Iyide yüz tanıma sensörle alakalı degilki J7 Prime 2 de 7.1.1 de yoktu 8.0.0 ile geldi o nasıl olcak ?
enteIferidun
Expert Level 5
Tabletler
Sadece kamera da yeterli bu özellik için fakat sensörler olmazsa yeterince optimize ve güvenli calışmaz.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Yüz tanımaya ait bir sensör yok olsa bilirim telefonum yüz tanımalı
0 Likes