arkadaşlar samsung tablet aldım s9 fe + ancak adaptörü yok şarj da sorun yaşıyorum. bir iki yerden aldım ancak çok fazla adaptör ısınınca geri... View Post
arkadaşlar samsung tablet aldım s9 fe + ancak adaptörü yok şarj da sorun yaşıyorum. bir iki yerden aldım ancak çok fazla adaptör ısınınca geri... View Post
ekran goruntusu alinca resim kalite dusuk cikiyo nasil duzeltcemm😔 View Post
İyi günler Samsung Kullanıcıları benim sorum şu güncelmiyiz takvimine baktım SM-T737 modeline ocak 26 güncelleme gelmiş fakat Türkiye cihazlarına daha... View Post
Tablette video izlerken ya da her hangi birşey yaptığımda ekran kapanıyor ve 5 - 6 kez güç tuşuna bastığımda açılmıyor fakat bunu yaptıktan sonra... View Post
kalemime o kadar laf ettim, şimdi de yere düşürüp ucunu kırdım :'( View Post
Tabletim, isbergette dururken birden kayıp düştü 30 cm gibi bir yükseklikten. Arkasında kalemi mıknatıslıydı ve kalem üzerine düştü. Bir şey oldu mu... View Post
Ne güzel Samsung Galaxy S6 ile 2024 versiyonunu alacaktım birdenbire annem izin vermedi View Post
Tabletim s10 ultra alalı 3 hafta oldu fakat sarj cabuk bitmeye başladı zaten ben biraz vesveseli bir insanım onlinedan satın aldığım için... View Post
arkadaşlar bir şey sorucam, biraz saçma olabilir ama, şu s penin tuşunu samsung notes uygulamasında aktif olmasını istemiyorum. yani tuşa bastığım... View Post