Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab S6 Lite Şarjın Hızlı bitme sorunu

(Topic created on: 02-01-2023 05:10 PM)
1251 Views
seli1
Beginner Level 2
Options
Tabletler

Selam benim samsung galaxy tab s6 lite im var geçen yıl aldım bugünlerde şarjı çok hızlı bitiyor,1 dk da 1 şarj gidiyor eskiden 5-10 dakikada 1 şarj gidiyordu bundan çok şikayetçiyim lütfen bir çözüm önerisi yazın.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba seli1,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Merhaba. Konu hakkında şu işlemleri yapın.
Cihaz yazılımı güncel değilse güncelleyin yazılım güncellemelerini kontrol etmek için kurup yüklemek için şu işlemleri yapın.
Ayarlar> yazılım güncellemesi> indir ve yükle> sayfa içerisinde yazılım güncellemesi bulunursa gerekli önergeleri takip ederek güncellemeyi yükleyip kurun.
Ayrıca Yazılım güncellemeleri takvimini kontrol etmek için Samsung'un resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.
http://www.guncelmiyiz.com/
Cihazınızın yazılımı güncel olduğu durumunda sorununuz devam ederse cihazınızı sıfırlayın sıfırlamadan önce önemli veri varsa yedekleyin.
Ayarlar> genel yönetim> sıfırla> fabrika ayarlarına sıfırla.
Bu gibi yöntemleri yaptığınızda cihazınızdaki sorununuz çözülmez ise yetkili servis merkezinde kontrol ettirin cihazı.
Servis hakkında bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayın. 4447711
Not! Cihaz bataryasI bozulmuS olabilir.
ismaileren
Active Level 3
Tabletler
Bence tabletin bataryasının sağlığı düşmüş yazılımsal bişey değildir
Onural
Active Level 3
Tabletler
İlk aldığımda ki ben 2 bucuk sene önce aldım 10 12 saat ekran süresi alırdım şuan 6 7 ya alıyorum ya alamıyorum yazılım + batarya performans azalmasıyla maalesef eskisi gibi olmuyor bu cihazlar
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba seli1,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes