cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab S10 Plus

(Topic created on: yesterday)
101 Views
MercimekCorbasi
Active Level 7
Options
Tabletler

Tab S10 Plus almayı düşünüyordum, birkaç tane sorum olacak. Bu soruları Tab S10 Plus'ı olanlar cevaplarsa sevinirim.

1) Oyun performansı nasıl?
2) Pil ömrü ne kadar iyi? Yoğun kullanımda(Oyun ve tarayıcı kullanımı) iyi denilebilecek sürede dayanıyor mu? 
3) Yapay zeka özelliklerinden memnun musun? 
4) Tablet için hangi aksesuarları(kılıf, klavye, mouse vb.) kullanıyorsun? 
5) Yazılım güncellemeleri sonrası performansı ne kadar etkileniyor? 

Şimdiden teşekkürler. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
D_n_z
Expert Level 5
Tabletler
Öncelikle belirtmek isterim aldigim tab s10+ one ui 7 ile kutudan cikti yeni uretim oldugundan yuksek ihtimal sifir alirsaniz sizdede oyle cikar

1. Genshin impact en yuksek grafiklerde sabit 60fps
Pubg akici asiri+ sabit 120 hdr asiri sabit 60 ve ultra hdr da sabit 40
Asphalt 9 en yuksek grafiklerde sabit 60fps
(Cok alaka olmasada yinede soyliyim dedim pojav minecraft java 1.16.5 10 gorus mesafesi, goruntu kalitesi sahane ayari fps de en sona cektim ve sarja takmadan 70 80 90fps alabildim)

2. Tabletim yeni oldugundan yorum yapmayacagim pil konusunda

3. Evet now brief de eklenebiliyor shizuku ile, galaxy ai gayet iyi çok kullanıyorum

4. 3. parti kapakli kiliflarin kullanilmasini tavsiye etmem (kalemin manyetigini bozabiliyor + onceki tabletimde tak cikar yapip durdugumdan kenarlarda hep kilcal cizik oldu)
Şefaf kilif kullaniyorum+tablet tutucu ve temperli bir ekran koruyucu (ekran koruyucu almanizi siddetle tavsiye ederim samsung tabletlet cok kolay ciziliyor)
Klavye mouse olarakta uyduruk ucuz bi cinlilerin cakmalarindan almistim mkey klavye cokda iyi degil isim dusunce kullaniyorum

5. Tableti alir almaz direkt mayis updatei kurdum o yuzden yorum yapmayacagim

View solution in context

Solution
kevs4
Active Level 1
Tabletler
Pil konusunda yorum yapmak isterim. Ben günlük ders çalışmak not almak için kullanıyorum güç tasarrufunda kullanılmazsa gün sonunda şarjım bitiyor. Film izlediğim zamanlar gün sonunu bulmuyor.

View solution in context

4 Comments
Solution
D_n_z
Expert Level 5
Tabletler
Öncelikle belirtmek isterim aldigim tab s10+ one ui 7 ile kutudan cikti yeni uretim oldugundan yuksek ihtimal sifir alirsaniz sizdede oyle cikar

1. Genshin impact en yuksek grafiklerde sabit 60fps
Pubg akici asiri+ sabit 120 hdr asiri sabit 60 ve ultra hdr da sabit 40
Asphalt 9 en yuksek grafiklerde sabit 60fps
(Cok alaka olmasada yinede soyliyim dedim pojav minecraft java 1.16.5 10 gorus mesafesi, goruntu kalitesi sahane ayari fps de en sona cektim ve sarja takmadan 70 80 90fps alabildim)

2. Tabletim yeni oldugundan yorum yapmayacagim pil konusunda

3. Evet now brief de eklenebiliyor shizuku ile, galaxy ai gayet iyi çok kullanıyorum

4. 3. parti kapakli kiliflarin kullanilmasini tavsiye etmem (kalemin manyetigini bozabiliyor + onceki tabletimde tak cikar yapip durdugumdan kenarlarda hep kilcal cizik oldu)
Şefaf kilif kullaniyorum+tablet tutucu ve temperli bir ekran koruyucu (ekran koruyucu almanizi siddetle tavsiye ederim samsung tabletlet cok kolay ciziliyor)
Klavye mouse olarakta uyduruk ucuz bi cinlilerin cakmalarindan almistim mkey klavye cokda iyi degil isim dusunce kullaniyorum

5. Tableti alir almaz direkt mayis updatei kurdum o yuzden yorum yapmayacagim
Tabletler
Teşekkürler.
Solution
kevs4
Active Level 1
Tabletler
Pil konusunda yorum yapmak isterim. Ben günlük ders çalışmak not almak için kullanıyorum güç tasarrufunda kullanılmazsa gün sonunda şarjım bitiyor. Film izlediğim zamanlar gün sonunu bulmuyor.
Tabletler
Teşekkürler.
0 Likes