cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Tab A (8.0", 2019) yazılım güncellemesi sorunu

(Topic created on: 03-08-2022 06:41 PM)
1015 Views
yusuf3413
Active Level 1
Options
Tabletler

Yazılım güncellemesi %20 takılı kalıyor yazılım güncellemesi hatası veriyor nedeni nedir acaba ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekiyor

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Ayarlar kısmında cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamanız öneriyorum sıfırlamadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın cihazı sıfırlamanız a rağmen eğer sorun halen devam eder ise bu seferde cihazınızın incelenmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum yukarıda bırakmış olduğum linke tıklayarak hata raporu nasıl gönderilir hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz
yusuf3413
Active Level 1
Tabletler
Dediğinizi harfiyen uyguladım fakat bu seferde söyle bir uyarı aldım ÜRUN BİLGISI GÜNCELLEMEDI BIR SAMSUNG SERVIS MERKESINI ZIYARET EDIN.
Solution
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekiyor
0 Likes
Tabletler
Merhaba,
Cihazı yeniden başlarınız eğer olmazsa smart switch üzerinden güncelleme yapınız. Eğer hala sorun devam ederse cihazı sıfırlayın.
yusuf3413
Active Level 1
Tabletler
Bu dediğiniz sanırım PC üzerinden yapılıyor maalesef bir bilgisayarım yok
yusuf3413
Active Level 1
Tabletler
Ürün bilgisi güncellenmedi bir Samsung servis merkezini ziyaret edin hatası alıyorum
0 Likes