cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy TAB S9 FE+

(Topic created on: 01-05-2024 09:17 PM)
333 Views
bercolata
Active Level 1
Options
Tabletler
Merhabalar,
Galaxy TAB S9 FE+ tabletin 256 gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Daha önce almış olanlardan memnuniyet öğrenebilir miyim? Ya da bunun yerine başka bir modeli öneriyorsanız fikirlerinizi dinlemek isterim. Teşekkürler.
6 Comments
BerkayTorun
Active Level 6
Tabletler
Performans için alınır bende de Tab S9 FE var ders çalışmak için aldım. 8000mAh ile 12saati geçen ekran süresi alıyorum. Pubgde 90fps alıyorum. Çok kaliteli. Sabahları kasasından dolayı buz gibi soğuk olması harika hissettiriyor. Ben FE'den çok memnunum siz daha çok memnun kalırsınız FE+'dan.
bercolata
Active Level 1
Tabletler
Teşekkür ederim. Ben de günlük kullanım için alacağım aslında. Plus'ı bataryası ve RAM seçenekleri sebebiyle daha uzun süre kullanabilmek için seçtim.
enineboyuna06
Active Level 9
Tabletler
Bende de plus modeli var 8 9 saat ekran süresi 2.5 gün standby veriyor one ui 6 yüklediniz mi? Hala 5.1.1 sürümündeyim standby tüketimi düzeldi mi? Gerçi pili halen daha oturmadı alalı 1 hafta olmadı bile.
BerkayTorun
Active Level 6
Tabletler
Valla ben aldığım ilk günden beri ortalama 12 saat performans alıyorum. 5000mAh A54de ekran sürem 8saat. Yani pilinizin bu kadar çabuk gitmesi pek normal değil bi ayarları kurcalayın müşteri hizmetlerini arayın sorun bakalım sonuç ne olacak
enineboyuna06
Active Level 9
Tabletler
Bluetooth konum falan açıktı ondan olabilir kapattım şimdi bir de güncellemeyi yapayım 1 haftayı doldursun olmazsa müşteri hizmetlerini ararım
0 Likes
A145F
Active Level 8
Tabletler
YouTube Den Baksanız Aslında Daha İyi Olur.
0 Likes