cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GALAXY TAB S9 FE

(Topic created on: 05-01-2024 09:05 PM)
661 Views
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Options
Tabletler
Bugün s9 FE modelini satın aldım. dex modunda vs Visual Studio Code'u çalıştırabileceğim bir yöntem var mı acaba? Bu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi? Okula pc götürmek istemiyorum. Ayrıca kılıf önerilerinizi bekliyorum...
16 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
kılıf için e-ticaret sitelerine bakabilirsiniz daha iyi olur çünkü bu isteğe kalmış bir şey diğer sorunuz için de bir bakmamız gerekiyor belki bir uygun sürüm olabilir
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Bildiğim kadarıyla DeX modu APK uygulamalarını pencere görünümünde göstermekten başka bir şey değil. Visual Studio Code'un da APK sürümü yok. Ha belki Windows sanal makine oluşturmana izin veren bir uygulama varsa öyle olabilir.
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
Merhaba,

Dex modunda olduğunuzda PC uygulamalarını kullanabileceğiniz anlamına gelmiyor. Yine Android uygulamalar kullanılabilir.
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Tabletler
biliyorum onu bilgisayar öğrencisiyim zaten 😂 dediğim böyle bir yöntem, sanal makine vs tarzı bir yöntem var mıdır? muhtemelen var çünkü insanlar gta 5 vs oynuyor mümkün aslında visual studio çalıştırmak. deniyeceğim bir kaç sanal makine
VadimKM
Expert Level 4
Tabletler
Sanal makine için bir şey diyemem ancak GTA V PsP'ye portlanıp oynanıyor.
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Tabletler
winlator tarzı uygulamarı deniyecrğim. bakalım çalıştırabilirsem müthiş olur. teşekkür ederimm
S23Ultra_Alp
Active Level 8
Tabletler
deniyorım hemen
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Doğru tercih yaptınız hayrını görün 😊
DENỊZ
Expert Level 5
Tabletler
Aynen. 😊