Resolved! Solved

Original topic:

Güncellemeyle kasma

(Topic created on: 01-13-2022 06:53 PM)
1064 Views
hüseeen
Active Level 5
Options
Tabletler
Selamlar ben smt510 cihazını 3 mayıs 2020 de aldım ve haziran 2020 de ise Android 10 geldi ancak tablet her türlü sorun özellikle kasma ila donma başladı nedenini neden kasıp Çöktüğünü Bilmiyorum yardım edin

Lütfen karşıma "Bu cihaz çöp bu cihazın işlemcisi çöp" deyipde çözümü kabul etmemi beklemeyin ya ben codm (Android 9 iken) brde 60 fps alıyordum (özellikle ahmet_turgut ) 😡🤬 

Bu arada samsung yetkili servisde çözemedi

Hata raporuda gönderdim
Cihaz sıfırlandı
8 Comments
hüseeen
Active Level 5
Tabletler
Ahmet_turgut hep bu çöpdür şuçöpdür diyo
0 Likes
Tabletler
Tableti bi sıfırlamayı dene güncelleme kaynaklı sorunlarda faydalı olabilir önceki uygulamalar yeni sürüme uyumsuz ise de kasma ve donma yapabilir uygulamaları kullanılırken onları da kontrol et
hüseeen
Active Level 5
Tabletler
Sıfırladım hemde 7 kez
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Selamm, bende T290 var 11 ile kasmalar başladö yazılımsal sorun olabilir.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Merhaba
Egzaynos cihazınızı daha bu tür giriş seviyesi Bir işlemci vardır Maalesef bu tür giriş seviyesi işlemcilerin performansı düşük oluyor sorun cihazın işlemcisinden kaynaklı bu tür işlemciler ile çalışan cihazlar çabuk yıpranır lar Bence çözümü yok Bir dahaki sefere telefon veya Tablet alırken mutlaka qualcomm Snapdragon işlemciler ile çalışan cihazlardan satın alınız markasını daha Samsung markasından tercih etmeyi de unutmayınız
Yapmanız gereken iki şey vardır
1
Telefon veya Tablet alırken mutlaka qualcomm Snapdragon işlemciler ile çalışan cihazların satın alın
2
Android tarafında mutlaka Samsung markasından cihaz satın alın
0 Likes
hüseeen
Active Level 5
Tabletler
Peki abi işlemcisi nası hızlandırılır illaki bir çözümü vardır
ahmet_turğut
Expert Level 5
Tabletler
Cihazınızı güç tasarrufu modunda kullanıyorsanız güç tasarrufu modunu bildirim paneli üzerinden pasif hale getirerek güç tasarrufu modunu kapatın ve güç tasarrufu modunu açıp asla kullanmanızı tavsiye etmiyorum Çünkü cihaz güç tasarrufu modu açık olduğu zaman tam performans sağlamayacaktır Bu da cihazda kasmaya donmaya sebep olacaktır
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba hüseeen,

Ürün sorununu çözümlememiz için cihazınızı en yakın teknik servisimize ulaştırmanızı ve 4... ile başlayan iş emri numaranızı Mail kanalından tarafımıza iletmenizi rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD