- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-23-2020
12:05 PM
(Last edited
09-23-2020
12:07 PM
by
user00000111111
Kolay Gelsin dün tabs6lite a güncelleme geldi. ekranı 3 e bölme özelliği geldi o nerden yapılıyor acaba bilen varmı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2020 05:52 PM in
TabletlerMerhaba FrknReis,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2020 12:08 PM (Last edited 09-23-2020 12:08 PM ) in
Tabletleruygulama simgesinin uzerone arka plandaki uygulamapar bolumundeyken sokunup bolunmus ekran gorunumunde goruntule yapin ve istediginiz bir uygulamaya basin ekran 2 ye bolunecek ardindan ayni sekilde yine 2. kez istediginiz bir uygulama simgesine basin arka plandaki uygulamalar bolumunde
sonra 3 e bolunecektir ekran
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2020 12:16 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2020 12:21 PM in
Tabletlerben yine arastiracağim
bulursam haber veririm
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2020 12:31 PM in
Tabletler- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2020 01:10 PM (Last edited 09-23-2020 01:18 PM ) in
TabletlerHiç bir şekilde olmuyor veya yapamıyorsanız. İnternetten ilgili videoları izleyerek uygulamayı deneyin.
Veya Samsung Members üzerinden hata raporu gönderebilir, müşteri hizmetleri arayarak Smart Tutor uygulaması ile uzaktan erişim destek alabilirsiniz.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-23-2020 05:52 PM in
TabletlerMerhaba FrknReis,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD