cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekranı 3 e bölme

(Topic created on: 09-23-2020 12:05 PM)
753 Views
FrknReis
Active Level 3
Options
Tabletler

Kolay Gelsin dün tabs6lite a güncelleme geldi. ekranı 3 e bölme özelliği geldi o nerden yapılıyor acaba bilen varmı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba FrknReis,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Tabletler
cihazinızı arka planda calisan uygulamalar tarafina getirin ve istediginiz 3 uygilamaya su sekilde uygulayin
uygulama simgesinin uzerone arka plandaki uygulamapar bolumundeyken sokunup bolunmus ekran gorunumunde goruntule yapin ve istediginiz bir uygulamaya basin ekran 2 ye bolunecek ardindan ayni sekilde yine 2. kez istediginiz bir uygulama simgesine basin arka plandaki uygulamalar bolumunde
sonra 3 e bolunecektir ekran
0 Likes
FrknReis
Active Level 3
Tabletler
reis olmuyor 2.defa bastığımda bölünmüş ekran seçeneği yok.
Topraks9plus
Expert Level 5
Tabletler
kardesim bilen biri membersta olabilir
ben yine arastiracağim
bulursam haber veririm
0 Likes
FrknReis
Active Level 3
Tabletler
eyw hocam saolasın
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Tabletler
Son uygulamalar ekranına gelin ve uygulama simgesine dokunun açılan bölümden bölünmüş ekran görünümü seçin. Olmazsa yine aynı adımları takip ederekten bu sefer "Açılır pencere görünümü" seçeneğini seçin.
Hiç bir şekilde olmuyor veya yapamıyorsanız. İnternetten ilgili videoları izleyerek uygulamayı deneyin.
Veya Samsung Members üzerinden hata raporu gönderebilir, müşteri hizmetleri arayarak Smart Tutor uygulaması ile uzaktan erişim destek alabilirsiniz.
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba FrknReis,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes