cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ebeveyn denetimi

(Topic created on: 05-13-2023 04:11 PM)
599 Views
kIzgIn
Active Level 4
Options
Tabletler

Arkadaslar acil yarim kafayi siyiracam cocugumun tabletine hesap actim googleden ebebeyn yonetimi naptim sa bilmiyorum simdi bunu kaldiramiyorum kendi emailim.sifresini istiyo.giriyom kabul etmiyor sifreyi yeniliyom olmuyo tableti resetliyom gitmiyor hesabi kaldiramiyom tableti kirmak uzereyim.ben bu tableti nasil.sifirliyacam tab a7 modeli

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba kIzgIn,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

18 Comments
verado
Active Level 7
Tabletler
verado
Active Level 7
Tabletler
Burayada bakinScreenshot_20230513_161600_Chrome.jpg
kIzgIn
Active Level 4
Tabletler
Yapiyorum email adresimin sifresini istiyor giriyorum hatali sofre diyor şifreyi sifirlayip yeni sifre belirliyorum yine hatali sifre diyor
kIzgIn
Active Level 4
Tabletler
Tableti sifirliyom sifreyi yeniliyom olmuyor nasil kurtulcam bundan neden sifirladigim halde gitmiyor bunun bir yolu caresi yokmu
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Ebeveyn denetimi (Family Link) uygulaması Samsung'un hizmeti değil. Yapılacaksa Google'a geri bildirim gönderilmeli.
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Sıfırlayınca nasıl gitmiyor? Eğer tablette açık olan hesap sizin değil çocuğunuzunsa tableti sıfırlayıp yeni bir hesap açarak kullanabilmeniz lazım.
kIzgIn
Active Level 4
Tabletler
Gitmiyor kac kere sifirladim guc tusu ve ses acma tusu isini deniyorum olmuyor yada ben yanlis yapiyorum
BurakTunç
Expert Level 5
Tabletler
Sıfırladıktan sonra kurulum yaparken daha önceden cihazda oturum açılmış bir hesabı istiyor, değil mi? Sizin o şekilde yapmış olduğunuz sıfırlama "Hard Reset" diye geçiyor. Hard Reset ile sıfırlayınca güvenlik önlemi olarak daha önceden oturum açılmış bir hesabı istiyor.
kIzgIn
Active Level 4
Tabletler

Yillardir kullandigim adresim sifresini kac kere yeniledim simdi sifre hatali deyip duruyor