ByeByesamsung
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Mutlaka şarj aletlerinizi yanınızda bulundurun; artık günde 3 kez şarj etmek zorunda kalabilirsiniz, deprem olursa kimseye haber veremezsiniz. Bilginiz olsun. Şarjı bitmiş bırakmayın telefonları. Samsung cihazlar çabucak bitiyor. Çünkü diğer markalar %50'deyken Samsung %20'de, hatta %22'de kalıyor (satmadığım 22 u zaten kötü gerçekten). Sabahtan beri Kütahya ve İstanbul merkezli depremler görüldü.
2 Comments
s24fe
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10 hours ago (Last edited 10 hours ago ) in
Tabletler
Dün deprem önlemi olarak %100'den güç tasarrufu ile S24FE'mi kullanmaya başladım,otomatik parlaklık bt+wifi açık,3 saat mobil veri kullandım,5 saat civarı telefona bakmışım.YouTube,Insta,TikTok,X ağırlıklı kullandim
Saat 12'de yatmadan önce şarjım %42 idi.Demekki deprem olsa(Allah korusun)sadece gereken anlarda kullansam hiç bir özellik kısıtlamadan 2 gün relax kullanabilirim bu telefonu.Süper güç tasarrufuna alsam demekki 3+....
S22 de var evde o da aynı şekilde kullanılınca tam 1 gün oluyor...
Saat 12'de yatmadan önce şarjım %42 idi.Demekki deprem olsa(Allah korusun)sadece gereken anlarda kullansam hiç bir özellik kısıtlamadan 2 gün relax kullanabilirim bu telefonu.Süper güç tasarrufuna alsam demekki 3+....
S22 de var evde o da aynı şekilde kullanılınca tam 1 gün oluyor...
ByeByesamsung
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10 hours ago in
Tabletler
S22 u'den bahsediyorum şu an. Hayırlısı olsun.