Original topic:

Custom rom

(Topic created on: 01-08-2023 12:33 PM)
1044 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Tabletler

Merhaba. SM-T560 cihazıma custom rom kurmak istiyorum. Cihazımda TWRP yüklü. Bunu bilgisayar olmadan yapabilir miyim? Eğer yapılabiliyorsa nasıl yapılacağını söyler misiniz? 

25 Comments
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Hayır yapılmıyor(yapan olmuş ama çok riskli).Eger bilmiyorsanız işi iyi bilen biri olmadan denemeyin,cihazınız çökebilir.
Anonymous
Not applicable
Tabletler
dmden nasıl yapılacağını anlatabilirmisin(videosu varsa onun linkini atabilirmisin?)
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Ben nasıl yapıldığını bilmiyorum ama Google üzerinden ayrıntılı anlatımlar var,onlara bakabilirsiniz(bilgisayarım olmadığı için hiç denemedim.)
Anonymous
Not applicable
Tabletler
tamamdır,ilginiz için teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Google'a yaz bilgisayar olmadan nasıl rom yüklenir diye orda adım adım anlatıyor.
Adanaliisot
Expert Level 1
Tabletler
Eğer twrp yüklü ise kurarsınız. Ama hangi aşamaları izleyeceğini internetten bakman lazım . Çünkü ben oneplus ve Xiaomi de kullandım ( rom işleriyle yaklaşık 2 yıl uğraştım) , her ne kadar twrp kullanımları benzese de bazı yerler değişik ve bu değişik olan yerler cihazı soft brick edebiliyor ve soft brick bilgisayar olmadan çözülemez . O yüzden internetten iyice rehber videoları izleyip öyle yap
Anonymous
Not applicable
Tabletler
tamamdır hocsm
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Sd card a romu at. Twrp ile kur. Twrp kuruluysa pc ye gerek yok
Anonymous
Not applicable
Tabletler
sd kart veya usb olsa sormadan yapacağım ama yok yine de yapabilirmiyim?