cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cihazım hızlı şarj olmuyor

(Topic created on: 06-23-2024 05:06 PM)
308 Views
xxaiden3
Active Level 3
Options
Tabletler
Merhaba A9+ tab şarja ilk taktığımda hızlı şarj oluyor sonra normal şarja dönüyor ve bu sürekli tekrarlanıyor 
Bunun bir çözümü var mıdır 

image

image

10 Comments
Kml_
Active Level 7
Tabletler
Sürekli hızlı şarj yazmaz onu diyorsanız
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Tabletler
6,1den sonra mı oldu acaba sanırım bende de var o tarz bir şey, hızlı şarj açık olduğu halde 4 saat gördüm
Kml_
Active Level 7
Tabletler
A9+ öyle 15w tak
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Tabletler
Biliyorum ama 4 saat görmemiştim hiç, 6,1den sonra oldu
0 Likes
xxaiden3
Active Level 3
Tabletler
Hayır Android 13'de aynısorun vardı
xxaiden3
Active Level 3
Tabletler
Evet öyle bazen olmuyor azen oluyor
0 Likes
xxaiden3
Active Level 3
Tabletler
Hayır ondan bahsetmiyorum saatte değişiyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Tabletler
Dolum süresi normal bir şekilde şarjı oluyorsa Mesela atıyorum cihaz 4 saat sonra da olacak diyor kendisi 3 saat sonra doluyor veya 2 saat sonra buna takılmayın **bleep** sorun yok demek mesela yine atıyorum örnek veriyorum süper hızlı şarj yazmıyor hızlı şarj ile ilgili bir şey yazmıyor ama Pil yüzdesini takip ettiğinizde hızlı olduğunu görüyorsunuz yine orada yazan şeye takılmayın Ama eğer ki orada yazıldığı şekilde şarj olma hızında sorunlar oluşuyorsa hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açın sorun düzelmezse başka bir Samsung orijinal şarj cihazıyla tableti şarj etmeyi deneyin yine düzelmezse Eğer
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Tabletler

Merhaba xxaiden3,

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile, farklı bir prizde tekrar denemenizi öneririz. Bu işlemlere rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. Sıfırlama işlemi için öncelikle cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek almanızı öneririz. Yedekleme işleminden sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD