cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bu Tablet Neden ama Neden Şarj Olmuyor?

(Topic created on: 02-01-2024 06:25 PM)
4488 Views
adımıgizlitutarım
Active Level 5
Options
Tabletler

image

Böyle tablet 15 dakika durdu zaten en son müşteri hizmetlerine bağlandım olmuyor bide bu halde ışığı Bi yükseliyor Bi azalıyor. Sonra tekrar müşteri hizmetlerine bağlandım yemin ederim 1 fotoğraf 5 mesaj attım tık yok tekrar yaptım yine tık yok nolur siz bilirsiniz bana yardım edin cihaz Samsung Galaxy S6 Lite.
Asıl ben ne yapmalıyım?
Ɓide müşteri hizmetleri tabletin güç ve ses kısma tuşuna 7 saniyeden fazla basmamı istedi olmuyor hem açılmıyor şarj 0
Bide 2 tane farklı şarjdan denedim yine bişey yok

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
buraks23
Active Level 4
Tabletler
Solution
A15_İq1000
Active Level 4
Tabletler

Nası Başardın Knk Shhshs 😂

View solution in context

0 Likes
Solution
buraks23
Active Level 4
Tabletler
bu gün sadece 580 soru çözebileceğin için anlamadın sanırım.Haberiniz olsun demişsin bende 👍🏻 dedim.Umarım açıklayıcı olmuştur. 581.soruyu çözebilmen dileğiyle iyi akşamlar dilerim

View solution in context

Solution
A15_İq1000
Active Level 4
Tabletler

Knk Ben Soru Nedir Unuttum  Tatilini Yap Zaten Bitmek Üzere Azcık Tadını Çıkar 😂

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Tabletler
Nolur Yanıt verirseniz sevinirim zaten tabletimden soru çözüyordum 700 yada 1000 yada 500 ama şimdi çözemiyorum
Tabletler
Şey Haberiniz olsun tablet şarj oldu
Solution
buraks23
Active Level 4
Tabletler
👍🏻
Tabletler
Anlamadım
0 Likes
Solution
buraks23
Active Level 4
Tabletler
bu gün sadece 580 soru çözebileceğin için anlamadın sanırım.Haberiniz olsun demişsin bende 👍🏻 dedim.Umarım açıklayıcı olmuştur. 581.soruyu çözebilmen dileğiyle iyi akşamlar dilerim
Solution
A15_İq1000
Active Level 4
Tabletler

Nası Başardın Knk Shhshs 😂

0 Likes
Tabletler
Vallahi 3. Şarjı denedim 3 4 saat sonra oldu
0 Likes
Tabletler
Ula bugün sadece 580 soru çözebilicem(Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook Az)
Solution
A15_İq1000
Active Level 4
Tabletler

Knk Ben Soru Nedir Unuttum  Tatilini Yap Zaten Bitmek Üzere Azcık Tadını Çıkar 😂

0 Likes