cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A9 plus pil sağlığı

(Topic created on: 3 weeks ago)
266 Views
Ramocann
Active Level 3
Options
Tabletler

Merhabalar arkadaşlar 8 ay önce sıfır aldığım tablette 3. Parti uygulama(accubatery) ile görüntülediğim pil sağlığı %95 görünüyor. 8 aylık bir tablette bu normal midir yoksa 3. Parti uygulama ile doğru sonucu almamış olabilir miyim? Oyun oynamadan sadece tivibuGo ve youtube videoları ile yüzde 90lık bir şarj kullanımıyla yaklaşık 8 saat ekran süreleri alıyorum ki bu da normal mi? bilemiyorum. Bu konuda bilgisi olan destek olursa sevinirim 😊

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
dark54
Active Level 7
Tabletler
her tablette vardir bir gariplik bende huawei mate pro kullaniyorum 7 veya 6 saat aliyorum

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Uygulamalar doğru veriyi göstermez

View solution in context

Solution
ienes
Expert Level 5
Tabletler
O tarz uygulamalara güvenmeyin

View solution in context

Solution
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
8 saat ortalama bir değer duruma göre daha iyi veya daha kötü olabilir. Accubattery %100 doğruyu söylemez ama yaklaşık değer söyler, 2 yıllık tabletimde %92 ölçmüştü, 6 yıllık telefonda da %72.

View solution in context

Solution
Sıradanbiri
Active Level 6
Tabletler
Bende accubatery kullanıyorum 1 haftadır ve pil sağlığını 97 gösteriyor cihazım 1 yıllık falan

View solution in context

Solution
XASQUEL
Expert Level 5
Tabletler
Accubattery bende yanlış çıktı

View solution in context

0 Likes
36 Comments
Solution
dark54
Active Level 7
Tabletler
her tablette vardir bir gariplik bende huawei mate pro kullaniyorum 7 veya 6 saat aliyorum
Ramocann
Active Level 3
Tabletler
Yüzde 90lik kullanımda 8 saat iyi diyorsun yani. Senin tablet kaç inç batarya kaçlık
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Tabletler
Uygulamalar doğru veriyi göstermez
Ramocann
Active Level 3
Tabletler
Yerleşik bir veri sunabilse sayın samsung çareyi 3. Parti uygulamalarda aramayacağız. One ui7 ile bütün cihazlara ver işte bu bilgiye erişimi giriş ve orta segmente niye üvey evlat muamelesi yapılıyor
Solution
ienes
Expert Level 5
Tabletler
O tarz uygulamalara güvenmeyin
Solution
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
8 saat ortalama bir değer duruma göre daha iyi veya daha kötü olabilir. Accubattery %100 doğruyu söylemez ama yaklaşık değer söyler, 2 yıllık tabletimde %92 ölçmüştü, 6 yıllık telefonda da %72.
Ramocann
Active Level 3
Tabletler
Hocam full youtube videoları ile yüzde 90lik kullanımda 8 saat, full tivibuGo ile yüzde 90lik kullanımda yine 8 saat, dizi ve film ile de 8 saat. Yani diyeceğim o ki ben bu cihazı tivibuGo, samsung internet üzerinden veya uygulama ile dizi ve film ile youtube odaklı kullanıyorum, oyun yok, sosyal medya yok sadece az biraz belki members oluyor. Farklı bir durum olmayacak. 8 saat ortalama ise iyi, bu durum ne kadar süre daha böyle sürecek önemli olan bu gibi görünüyor.
GLX120
Expert Level 3
Tabletler
Tabletin boyutu ve bataryası ne kadar? Değişmekten kastım, bluetooth, konum, parlaklık, karanlık mod, ekran hz vs vs. Çünkü sadece youtube'sa 10 saati görebilmeli
Ramocann
Active Level 3
Tabletler
Güç tasarrufu açıkken bu süreleri alıyorum 60hz oluyor güç tasarrufunda. Bluetooth kapalı konum kapalı bildirimler kapalı. Parlaklık adaptif %20lerde ki belki sabitlesem daha iyi olabilir diye de düşünmüyor değilim. Animasyonlar kapalı, saydamlık ve bulanıklık azaltılmış. 11 inç tablet 7k batarya