cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

6.1.1 den sonra S pen ile çeviride Türkçe çeviri kayboldu

(Topic created on: 09-24-2024 06:53 PM)
474 Views
Ogzhnn
Active Level 1
Options
Tabletler

image

9 Comments
Tabletler
Tablet s9 serisinden ise galaxy aia türkçe dil geleceği için GEÇİCİ bir süreliğime kaldırıldığını DÜŞÜNÜYORUM
çünkü benim cihazım (a24) türkçe destekliyor .
Samsung internet eklentileri üzerinden birkaç örnek.
Çok yüksek ihtimal benim dediğim gibi olacak. Çünkü a24 destekliyor.1727194095174.jpg1727194095215.jpg1727194095291.jpg1727194549273.jpg
0 Likes
Ogzhnn
Active Level 1
Tabletler
Kullandığım tablet s9, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
0 Likes
Tabletler
Rica ederim.
0 Likes
burakemre1
Active Level 1
Tabletler
Hayır arkadaş canlı altyazı ile ilgili bilgi vermiş. S Pen Çeviri özelliği s pen ile ekrandaki herhangi bir metini çevirmek için kullanıyor. Son güncellemeyle Türkçe gitti çünkü anladığım kadarıyla samsung tüm dil çeviri altyapısını kendi ai dil paketlerine geçiriyor. Eskiden google altyapısını kullanıyordu. Buradaki en büyük problem Türkçe dil paketi hazır olmadan bu değişikliğin yapılıyor olması. Ben s24U telefon ve s9 tablette en çok bu S Pen Çeviri yi kullanıyodum, telefonumda sorunu farkedince tableti güncellemekten vazgeçtim.
Ogzhnn
Active Level 1
Tabletler
Bilgilendirme için teşekkürler. S pen ile çeviriyi bende çok **bleep** kullanıyordum kötü oldu. Umarım yakın zamanda hallederler
burakemre1
Active Level 1
Tabletler
Klavyede ki çeviri özelliğini çok önce benzer şekilde kendi paketlerine geçirmişlerdi ama en azından ayarı vardı tekrar google olarak ayarlamıştım. Hiç değilse şu ayarı koysalardı S Pen içinde. Cidden nasıl bir kafayla böyle önemli şeyleri atlayabiliyorlar anlamak zor1727249373222.jpg1727249373235.jpg
Daikichi
Beginner Level 3
Tabletler
Off bende ne oldu diyordum çok kötü oldu. Teknik desteği aradım biz size dönüş Sağlıyacağız dediler .Bu sorun hemen çözülmeli en kullanışlı ve güzel bir özellikti.
Garakoc
Beginner Level 5
Tabletler

Samsung yaptığını şiddetle kınıyorum. Aynı şeyi telefon segmentindeki kalemlerde de yaptın. Acil dönüş bekliyoruz. 

Daikichi
Beginner Level 3
Tabletler
Türkçe geri geldi
0 Likes