Resolved! Solved

Original topic:

samsung televizyonuma sürekli birisi bağlanmaya çalışıyor

(Topic created on: 12-10-2023 07:56 PM)
2069 Views
salomeanta--S23ultra
Active Level 5
Options
TV
Birisi bağlanmaya çalışıyor izin ver çıkıyor isim filan yazmıyor ama ben değilim çünkü o sırada bağlanmaya calismiyorum reddet diyince benim telefonu da unutuyor daha bağlanamıyorum fisten cekip takip bir sekilde beni unut diyip yeniden baglanmistim da onu da nereden yaptigimi suan bulamiyorum ne yapmalıyım?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
TV
belkide kabul ettiğin için x şahıs tvsine her bağlanmak istediğinde otomatik olarak tlf.u sizin tv yi görüyor.
bunları dene, düzelirse kabul edilen çözüm olarak işaretlersiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-do-i-manage-k-series-tv-connected-phones/

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Anonymous
Not applicable
TV
Kanka adam kendi televizyonuna bağlanmaya çalışırken seninkine bağlanıyordur reddet bitsin😁
TV
Reddet diyince noldugunu yazdım yukarıda sorun çıkıyor kendim de baglanamiyorum
Anonymous
Not applicable
TV
Televizyonu sıfırlamaya deneyebilirsin kanka🙂
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
TV
bağlanmaya çalışanı Red etmekten başka bir şey yok. benim LgTV yede çevre komşulardan kendi TVsi sanıp ara sıra bağlanma istekleri geliyor. kabul etsem kim bilir neler izleyecem 😅
TV
Kabul ettim bir şey gelmedi
0 Likes
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
TV
belkide kabul ettiğin için x şahıs tvsine her bağlanmak istediğinde otomatik olarak tlf.u sizin tv yi görüyor.
bunları dene, düzelirse kabul edilen çözüm olarak işaretlersiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-do-i-manage-k-series-tv-connected-phones/
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
TV
Bazı insanlar işsiz ya 😄
TV
Kendim bağlanmak isterken adımı yazıyor ve izin istiyor ama başka bir parazit var onun ismi yok tuhaf cidden
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
TV
Siz bağlanırken televizyonda isminiz çıkıyor çünkü siz daha önce bağlanmışsınız. Ama başkası daha önce bağlanmadığı için kendisinin ekranında sizin televizyonun ismini göremiyor, bağlanmak istediği zaman da televizyonunuzun ekranında onun ismi gözükmüyor. Benzer bir olay bendede oluyor.
0 Likes