cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YouTube uygulaması açılmıyor

(Topic created on: 11-07-2024 10:40 PM)
466 Views
Mikiyamo
Beginner Level 3
Options
TV

Merhaba arkadaşlar dün YouTube’dan güzel videolar isterken 7.11.2024 tarihinde televizyondan YouTube uygulamasını çalıştıramadım televizyonun tarih saat doğru fakat YouTube’a erişim yok,

televizyonu sifirladim tekrar kurulum yaptım sorun devam ediyor,

telefonun internetini paylaşarak televizyonu telefona bağladım burada herhangi bir problem olmadı YouTube uygulaması çalıştı,

aynı Wi-Fi ağına telefonla bağlanıp YouTube izleyebiliyorum ama televizyon bağlı iken YouTube uygulaması çalışmıyor,

televizyon tarayıcısından YouTube’a bağlanıp video izleyebiliyorum lakin bu işlem çok zor ve yorucu,

YouTube uygulaması hatası hakkında acil desteğe ihtiyacım var lütfen yetkili teknik servis benim ile iletişime geçebilir mi ya da ne yapmam gerektiğini söyler mi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Expert Level 5
TV
Muhtemelen TV YouTube uygulamasında geçici bir hata bulunuyor olabilir. Ancak farklı bir ağ ile girebildiğinizi görüyorum. Bu da bu teorimi çürütür.

Ağ operatörünüz tarafından bir kısıtlamaya maruz kalmış olabilirsiniz. YouTube farklı platformlarda farklı protokollerde çalışır. Bu da ağ operatörünüzden kaynaklı bir problem olduğu yönünde fikir verebilir.

Ağ sağlayıcınızla iletişime geçmeyi deneyin. Geçmiş olsun

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Siberizm
Expert Level 5
TV
Muhtemelen TV YouTube uygulamasında geçici bir hata bulunuyor olabilir. Ancak farklı bir ağ ile girebildiğinizi görüyorum. Bu da bu teorimi çürütür.

Ağ operatörünüz tarafından bir kısıtlamaya maruz kalmış olabilirsiniz. YouTube farklı platformlarda farklı protokollerde çalışır. Bu da ağ operatörünüzden kaynaklı bir problem olduğu yönünde fikir verebilir.

Ağ sağlayıcınızla iletişime geçmeyi deneyin. Geçmiş olsun
0 Likes