cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

UE55TU7000UXTK TV BELLEK SORUNU

(Topic created on: 01-06-2021 03:14 PM)
1272 Views
UserEdited75
Active Level 3
Options
TV

Fabrika ayarlarındaki tv kendi yazılımını güncelledikten sonra depolama alanı olarak size sadece 350 megabayt kalıyor. Bu da internet ortamı kullanan programlarda donmaya neden oluyor. Bir yıl sonra belirli bir uygulama yı yükleyecek hafızayı bırak ön yükleme gerektiren izlemelerde donmalar şimdiden oluyorsa ilerde hiç izlemek mümkün olmayacağı kesin.  Bu ürün için kardeşim sen ver parayı, otur sadece uydudan izle tv ni demişler. kardeşim madem sadece1500 mb hafıza koydunuz bırakında kendi yazılımınızı onun içine koymasaydınız.  Hiç mi uygulama yüklenilmeyecek bu tv ye. Kalkıp oyun oynayacak değiliz ama pc de oynan oyunun keşke görüntüsünü aktaracağını umduğumu

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba UserEdited75,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

350 mb ekstra yükleme alanıdır, uygulamalar çalışmak için sadece kalan belleği değil, sistemsel olan 2,5 gb alandan da faydalandığı için yüklenebilen programlar akıcı bir şekilde Tizen üzerinde çalışır.

Tizen gibi güçlü bir işletim sistemi, 1.5 GB DDR3 ram üzerinden rahatlıkla Youtube’dan yüksek çözünürlüklü yayın izlerken başka bir uygulamaya geçiş yapılsa bile, tekrar youtube’a döndüğünde kaldığı yerden devam etmek için yeterli hızı ve olanağı sağlamaktadır.

Bahsettiğiniz uygulamalar (youtube, apple tv, netflix, prime video) anlaşmalı uygulamalar olduğundan dolayı kaldırılması mümkün değildir. Ortalama app boyutu 15 mb olduğu için, yine 23 adet daha uygulama yükleyebilirsiniz.

Yaşadığınız donma durumunun incelenebilmesi için, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
UserEdited75
Active Level 3
TV

UE55TU7000UXTK İle birlikte netflix, prime, kullanım klavuzu vs vs fabrika ayarı olarak yüklü geliyor zatan kullanıcıya bir kaç yüz mb lık hafıza var. Bu uygulamaları kullanmıyorum ki nasıl kaldırabilirim onu soracacağım. Orda hiçbir işe yaramadan oturan moderatörler bir işe yarayın da araştırıverin bir zahmet te forum amacına ulaşsın. 

0 Likes
UserEdited75
Active Level 3
TV

Anca bunu mu yapıyorsun sayın moderatör. Yazılan ı konu altına birleştir kimse görmesin. Orda ne iş yapıyorsunuz. Siz moderatörler  arasında sorulan soruya bilmiyoruz diye bile olsa yanıt verebileniniz yok mu. Burası niye var. Şekil olsun diye mi. Bir tv yapmışsınız güya amaca hizmet etmiyor. Birde bilgi alabileceğimiz moderatörlerin şu yaptığına bak.  

0 Likes
UserEdited75
Active Level 3
TV

Satmış olduğunuz ürün hakkında müşterisini insan yerine koyup olumlu olumsuz yanıt verecek moderatör arıyorum. Tercihen yeşili.. en çok sayın moderatör yeşili sevdim. 

Yunus6611
Active Level 6
TV
moderatörler kendilerine göre olumlu fakat müşterilere göre olumsuz yanıt veriyorlar kardeşim. boşuna ümit bekleme bence
UserEdited75
Active Level 3
TV

Ben ürün hakkında bilgi talebimi yapayım da işe yaramadıklarını foruma girenler görürse görür. Burası forum sitesi. Amacında kullanıyorum amacına hizmet etmeyenler hatta varsa kötüye kullanan moderatörler utansın. Ama moderatör yeşil bambaşka

0 Likes
HaşimA22
Expert Level 5
TV
Allah yardımcın olsun kardeşim ya cidden çekilcek çile değil bu sabah yine aynı sorun oldu bende şarz alıyor ama yükselmiyordu pil değeri müşteri hizmetleri de tam bir gıcık ezbere söyleyip durdu tepemi attırdı ardından servisi aradım 15dk beklettiler saolsun sinirimi ister istemez ondan çıkardım ama en azından bi tık olsun yardımcı oldu
UserEdited75
Active Level 3
TV

Bunlarda satış sonrası hizmet yok üstad. Bir daha samsung mu tövbe. Samsung pişmanlıktır.

HaşimA22
Expert Level 5
TV
katılıyorum kesinlikle devri yavaş yavaş bitiyor artık bundan sonra başka markalara bakarım
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba UserEdited75,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

350 mb ekstra yükleme alanıdır, uygulamalar çalışmak için sadece kalan belleği değil, sistemsel olan 2,5 gb alandan da faydalandığı için yüklenebilen programlar akıcı bir şekilde Tizen üzerinde çalışır.

Tizen gibi güçlü bir işletim sistemi, 1.5 GB DDR3 ram üzerinden rahatlıkla Youtube’dan yüksek çözünürlüklü yayın izlerken başka bir uygulamaya geçiş yapılsa bile, tekrar youtube’a döndüğünde kaldığı yerden devam etmek için yeterli hızı ve olanağı sağlamaktadır.

Bahsettiğiniz uygulamalar (youtube, apple tv, netflix, prime video) anlaşmalı uygulamalar olduğundan dolayı kaldırılması mümkün değildir. Ortalama app boyutu 15 mb olduğu için, yine 23 adet daha uygulama yükleyebilirsiniz.

Yaşadığınız donma durumunun incelenebilmesi için, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes