cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tv

(Topic created on: 11-30-2024 11:54 PM)
88 Views
Ozzky
Beginner Level 2
Options
TV

Ben eskiden Tv imde internet tarayıcından dilim izliyordum şimdi izleyemiyorum ulusal  kanalların sitesinden dizi film izliyordum şimdi reklam kısımları izleniyor diğer kısımlar açmıyor samsung bu parçalı uygulamaları kullanalım diye kapatmış diye bir duyum aldım doğrumu 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Ozzky,

Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı, bilgisayardaki web tarayıcılar gibi optimize edilmediği için televizyonun web tarayıcısında video servisi sunan sitelerde videolar bir süre sonra oynatılamayabilir. Bunun nedeni, televizyon web tarayıcısının bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamasıdır.

Bilgisayarlarda, video oynatmayı destekleyen birçok uygulama, donanım ve program varken, televizyonlarımızda bilgisayarlar kadar gelişmiş bir işletim sistemi bulunmamaktadır. Bu sebeple televizyon tarayıcısında video içerikleri bir süre sonra oynatılamayabilir. Bu konuda size önerimiz, video izlemek için Menü > Apps kısmındaki video uygulamalarını kullanmanızdır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Ozzky,

Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı, bilgisayardaki web tarayıcılar gibi optimize edilmediği için televizyonun web tarayıcısında video servisi sunan sitelerde videolar bir süre sonra oynatılamayabilir. Bunun nedeni, televizyon web tarayıcısının bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamasıdır.

Bilgisayarlarda, video oynatmayı destekleyen birçok uygulama, donanım ve program varken, televizyonlarımızda bilgisayarlar kadar gelişmiş bir işletim sistemi bulunmamaktadır. Bu sebeple televizyon tarayıcısında video içerikleri bir süre sonra oynatılamayabilir. Bu konuda size önerimiz, video izlemek için Menü > Apps kısmındaki video uygulamalarını kullanmanızdır.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes