- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Ben eskiden Tv imde internet tarayıcından dilim izliyordum şimdi izleyemiyorum ulusal kanalların sitesinden dizi film izliyordum şimdi reklam kısımları izleniyor diğer kısımlar açmıyor samsung bu parçalı uygulamaları kullanalım diye kapatmış diye bir duyum aldım doğrumu
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
![Moderator Moderator](/i/rank_icons/moderator.gif)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 07:32 AM in
TVMerhaba Ozzky,
Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı, bilgisayardaki web tarayıcılar gibi optimize edilmediği için televizyonun web tarayıcısında video servisi sunan sitelerde videolar bir süre sonra oynatılamayabilir. Bunun nedeni, televizyon web tarayıcısının bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamasıdır.
Bilgisayarlarda, video oynatmayı destekleyen birçok uygulama, donanım ve program varken, televizyonlarımızda bilgisayarlar kadar gelişmiş bir işletim sistemi bulunmamaktadır. Bu sebeple televizyon tarayıcısında video içerikleri bir süre sonra oynatılamayabilir. Bu konuda size önerimiz, video izlemek için Menü > Apps kısmındaki video uygulamalarını kullanmanızdır.
Teşekkürler.
MOD
![Moderator Moderator](/i/rank_icons/moderator.gif)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 07:32 AM in
TVMerhaba Ozzky,
Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcısı, bilgisayardaki web tarayıcılar gibi optimize edilmediği için televizyonun web tarayıcısında video servisi sunan sitelerde videolar bir süre sonra oynatılamayabilir. Bunun nedeni, televizyon web tarayıcısının bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamasıdır.
Bilgisayarlarda, video oynatmayı destekleyen birçok uygulama, donanım ve program varken, televizyonlarımızda bilgisayarlar kadar gelişmiş bir işletim sistemi bulunmamaktadır. Bu sebeple televizyon tarayıcısında video içerikleri bir süre sonra oynatılamayabilir. Bu konuda size önerimiz, video izlemek için Menü > Apps kısmındaki video uygulamalarını kullanmanızdır.
Teşekkürler.
MOD
![](/skins/images/4F122D691058BCBF1104377EB574C552/responsive_peak/images/icon_anonymous_message.png)