cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tv bazı kanallar ve ses yok

(Topic created on: 10-13-2022 06:59 PM)
3918 Views
keskin1
Beginner Level 2
Options
TV

50AU8000 Model tv de trt kanalları çekmiyor.Bütün kanalların sesi gitti cihaz 2 gün sonra böyle oldu çözümü bilen var mıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
Bazı kanallar çekerken bazılara cekmiyorsa bu tamamen sinyal kaynaklı bir durumdur. Bugun ayni durumu bende yasadim. Istanbulda hava kapaliydi baya bi bulut yığını vardi ve sadece trt kanallari cekiyordu. Bir sure sonra kanallar gostermeye basladi. Sen yine uzaktan erisim ile uydu ayarlarini kontrol ettir. Zaten ayarlar normal ise sinyal kontrolu icin uyducu ile gorusmeni isteyeceklerdir.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
AYYILDIIZZ
Active Level 6
TV
Uykuyla alakalıdır youtube diğer uygulamalarda ses çıkıyorsa sorun uykudan kaynaklıdır. Merkezi sistem uyku kullanıyorsanız komşularınıza filan sorun yada uyku yüklenmesini yapın bence
0 Likes
keskin1
Beginner Level 2
TV

Uydu ile alakalı olduğunu bende düşündüm fakat 3 gün önce başka marka tv de her kanal çekiyordu yani anlam veremediğim bu.Şimdi açtım ses sorunu gitmiş.Tv ayarlarını biraz kurcaladığımda bu sefer trt çekti diğer kanallar çekmedi yani yazılımsal bir problem var.Uzaktan bağlantı yapıp çözecekler umarım.iyi forumlar.

Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
TV
Bazı kanallar çekerken bazılara cekmiyorsa bu tamamen sinyal kaynaklı bir durumdur. Bugun ayni durumu bende yasadim. Istanbulda hava kapaliydi baya bi bulut yığını vardi ve sadece trt kanallari cekiyordu. Bir sure sonra kanallar gostermeye basladi. Sen yine uzaktan erisim ile uydu ayarlarini kontrol ettir. Zaten ayarlar normal ise sinyal kontrolu icin uyducu ile gorusmeni isteyeceklerdir.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
TV
TV fişten çekip biraz sonra yeniden başlatın ve uydu ayarlarından TKGS kanal güncellemesi yapın bakalım.
0 Likes