- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-12-2021
09:49 AM
(Last edited
01-12-2021
09:54 AM
by
User0000006
) in
Merhaba,
UE40N5300 Model Televizyonum, uygulamalarda sabit olan Amazon'un "Prime Video" açılımda "Internet connectivity problem" uyarısını veriyor.
Kullandığım internet sorunsuz ve hızlı. Diğer tüm uygulamalara sorunsuz bağlanıyorum.
Smart uygulamayı sıfırlayıp tekrar denedim. Sonuç sıfır.
Diğer odamda bulunan UE65JU7000 cihazımda ise sorunsuz kullanabiliyorum.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler..
Cihazdaki yazlım sürümü şu şekilde. T-KTSNDEUC-1310.4
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- INTERNET
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2021 03:20 PM in
TVMerhaba Baba58,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Prime video uygulamasının açılamaması, uygulama kaynaklı bir durumdur. Uygulama hizmet sağlayıcısı tarafından incelemeler yapılmaktadır. Detaylı bilgi için uygulama hizmet sağlayıcısı ile görüşmenizi öneririz. Anlayışınız için teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2021 10:27 AM in
TVbenzer problemleri bende yaşadım. netflix çalışıyor bağlantı var ama internet uygulaması çalışmıyor. servis suçu internet bağlantısına atıyor. sat kurtul. iade süren dolmadı ise hemen kutusuna koy ve iade ni yap. kurtul
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2021 10:51 AM in
TVTeşekkürler, iade süresi geçti.. Çözümü muhakkak ki vardır.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-12-2021 03:20 PM in
TVMerhaba Baba58,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Prime video uygulamasının açılamaması, uygulama kaynaklı bir durumdur. Uygulama hizmet sağlayıcısı tarafından incelemeler yapılmaktadır. Detaylı bilgi için uygulama hizmet sağlayıcısı ile görüşmenizi öneririz. Anlayışınız için teşekkürler.
MOD