cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Televizyon Prime Video uygulamasına bağlanamıyor.

(Topic created on: 01-12-2021 09:49 AM)
1090 Views
Baba58
Active Level 1
Options
TV

Merhaba,

UE40N5300 Model Televizyonum, uygulamalarda sabit olan Amazon'un "Prime Video" açılımda "Internet connectivity problem" uyarısını veriyor. 

Kullandığım internet sorunsuz ve hızlı. Diğer tüm uygulamalara sorunsuz bağlanıyorum.

Smart uygulamayı sıfırlayıp tekrar denedim. Sonuç sıfır.

Diğer odamda bulunan UE65JU7000 cihazımda ise sorunsuz kullanabiliyorum.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler..

Cihazdaki yazlım sürümü şu şekilde.  T-KTSNDEUC-1310.4

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Baba58,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Prime video uygulamasının açılamaması, uygulama kaynaklı bir durumdur. Uygulama hizmet sağlayıcısı tarafından incelemeler yapılmaktadır. Detaylı bilgi için uygulama hizmet sağlayıcısı ile görüşmenizi öneririz. Anlayışınız için teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
3 Comments
asdfghjkl3
Active Level 4
TV

benzer problemleri bende yaşadım. netflix çalışıyor bağlantı var ama internet uygulaması çalışmıyor. servis suçu internet bağlantısına atıyor. sat kurtul. iade süren dolmadı ise hemen kutusuna koy ve iade ni yap. kurtul

Baba58
Active Level 1
TV

Teşekkürler, iade süresi geçti.. Çözümü muhakkak ki vardır.

0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba Baba58,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Prime video uygulamasının açılamaması, uygulama kaynaklı bir durumdur. Uygulama hizmet sağlayıcısı tarafından incelemeler yapılmaktadır. Detaylı bilgi için uygulama hizmet sağlayıcısı ile görüşmenizi öneririz. Anlayışınız için teşekkürler.

MOD​

0 Likes