cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tam 3 aydır stok yok bahanesiyle değişim yapılmayan 77s95c oled yerine 75 lcd televizyon yollandı!

(Topic created on: 10-11-2023 07:28 AM)
315 Views
OzanCin
Beginner Level 3
Options
TV

Vatan bilgisayar online sitesinden satın aldığım 2023 model 77s95c oled televizyonumun 10 Temmuz 2023 tarihinde servis tarafından kurulumu yapıldı.Ertesi gün ekranda ölü piksel olduğunu **bleep** ettim.Akabinde servis rapor tuttu ve cihaza değişim kararı çıktı.Samsung genel merkezine yaklaşık 2.5 ay boyunca sürekli yeni cihazımın ne zaman geleceğini sordum.Nihayetinde 18 Eylül 2023 tarihinde televizyonun geleceği ve sorunlu cihazı alıp yerine yeni televizyonu bırakacaklarını söylediler.Benim evde olmadığım bir zamanda cihazı eşim farklı model olduğunu **bleep** edemeyip teslim almış.Daha sonra ben eve gelip kutusuna baktığımda bırakılan cihazın satın aldığım model olan 77s95c Oled Tv olmadığını yerine benim cihazımla alakası olmayan 75 inç led tv olduğunu **bleep** ettim.Hemen Samsung genel merkezini aradım ve bu cihazı hiç bir şekilde kabul etmediğimi,bana satın almış olduğum cihazın aynısını yollamaları gerektiğini defalarca söyledim.Bana hiç bir şekilde farklı bir cihaz göndereceklerine dair bir bilgi verilmedi ve sorulmadı.Sadece benim cihazın stokta olmadığı bunun sistem tarafından otomatik olarak yollandığı söylendi.Ancak bu cihaz halen satışı yapılan güncel 2023 model bir tv,hemen hemen tüm Samsung ve Vatan bilgisayar stoklarında bolca bulunan bir cihaz.Kendilerine beni bunca zamandır televizyonsuz bırakıp mağdur ettiklerini,kandırmacayla ellerinde kalan farklı küçük ekran olan lcd model cihazı bana verdiklerini,3 aydır sabırla beklediğimi stokta olup olmamasının beni ilgilendirmediğini, herhangi Samsung bayisinden ya da Vatan bilgisayardan temin edip bana yollamaları gerektiğini defalarca açıkça belirttim.Geçen süre zarfında hiç bir işlem yapılmadı.Gönderdikleri şekilde kutusunda duran cihazı da gelip teslim almadılar.Evimde halen izleyebileceğim bir televizyon yok ve hiç bir şekilde yardımcı olunmuyor.11 Ekim 2023 tarihiyle 77s95c olan cihazım samsung web sitesinde stokta da var ama Samsung’dan kimse ilgilenmiyor.Arıza kaydım halen açık

IMG_1107.png

IMG_1108.png

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba OzanCin,

Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm. Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
passhy
Active Level 7
TV
Tüketici hakları mahkemesine başvur. Hiç vakit kaybetme. Birde sosyal medyadan (instagram) dan samsung türkiyeye şikayetini ilet
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
TV
Adem Helvacı instegramda ve youtube da profilinden ulaşmaya çalışın.
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
TV

Merhaba OzanCin,

Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm. Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes