- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
65Q70A Televizyonumda TKGS üzerinden SZC TV ve EkoTürk tv izlerken görüntü var ama ses gelmiyor. Bu kanallar uyduya geldiğinden beri bu sorun başladı ve devam ediyor. Normal uydu ayarına geçtiğimde aynı kanalları sorunsuz izliyorum ve ses geliyor. Servisi aradığımda problem sizden kaynaklı ise servis ücreti alınabilir dedi. Servisi çağırmadım bu yüzden ve sonra da pek üstüne düşmedim. Geçenlerde internette arattığımda başka yaşayanlar da olmuş ama çözümü paylaşmamışlar. Bu sorunu yaşayan çözüm bulan oldu mu, çözümü nedir yardımlarınızı bekliyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-14-2023 08:16 PM (Last edited 10-14-2023 08:17 PM ) in
TVDaha önce başıma gelmişti 1-2 sene önce sanırım TKGS sistemi ile alakalı
Çözümü biraz uzun ama işe yaramıştı :)
Menü Ayarlar Yayın-Uzman Ayarları- TKGS ayarlarına giriş yapıp orada Operasyon modunu Kişisel yaptım daha sonra Kanal Düzenleme bölümüne girip Ses vermeyen kanalları seçip sildim. ardından Yayın Uzman Ayarları Manuel kanal Tarama giriş yapıyorsunuz ardından Turksat 42.e Seçip Transponter'dan 12380 V/R 27500 seçip ve Tarama modu şifresiz kanal seçip Şebekeyi Etkinleştirme yapıp tarama yaptım mevcut kanallar zaten kalıyor sadece eksik kanalları üstüne ekliyor ve daha sonra sildiğim kanallar geldi onları da taşıdım düzeldi. ama istersen 444 77 11 arayıp uzaktan erişim isteyebilirsiniz Tv bağlanıp yaparlar isterseniz de tarif etiğim gibi yapabilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-14-2023 08:16 PM (Last edited 10-14-2023 08:17 PM ) in
TVDaha önce başıma gelmişti 1-2 sene önce sanırım TKGS sistemi ile alakalı
Çözümü biraz uzun ama işe yaramıştı :)
Menü Ayarlar Yayın-Uzman Ayarları- TKGS ayarlarına giriş yapıp orada Operasyon modunu Kişisel yaptım daha sonra Kanal Düzenleme bölümüne girip Ses vermeyen kanalları seçip sildim. ardından Yayın Uzman Ayarları Manuel kanal Tarama giriş yapıyorsunuz ardından Turksat 42.e Seçip Transponter'dan 12380 V/R 27500 seçip ve Tarama modu şifresiz kanal seçip Şebekeyi Etkinleştirme yapıp tarama yaptım mevcut kanallar zaten kalıyor sadece eksik kanalları üstüne ekliyor ve daha sonra sildiğim kanallar geldi onları da taşıdım düzeldi. ama istersen 444 77 11 arayıp uzaktan erişim isteyebilirsiniz Tv bağlanıp yaparlar isterseniz de tarif etiğim gibi yapabilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-14-2023 09:14 PM in
TV- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-14-2023 09:16 PM in